Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Mis niets! Het laatste nieuws leest u hier

De ontwikkelingen in de autowereld gaan snel en wij houden ze voor u bij. Hier vindt u de laatste, leukste en spannendste nieuwtjes. Zo bent u snel weer op de hoogte. Gericht op zoek naar een onderwerp? Doorzoek ons nieuwsarchief! 


De Lexus CT 200h krijgt een facelift!

De Lexus CT 200h krijgt een subtiele facelift. Het exterieur van de hybride hatchback straalt klasse en dynamiek uit. Naast de looks zijn ook het interieur en de veiligheidssystemen verder geoptimaliseerd! 

Lees verder

Prijsuitreiking Paasloterij

Tijdens Pasen heeft u deel kunnen nemen aan de Paasloterij met als hoofdprijs € 5.000,-. De gelukkige winnaar heeft de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen. En daar hoort natuurlijk een feestelijke overhandiging bij!

Lees verder

Een Toyota Hilux voor Zeehondencentrum Pieterburen

Het Zeehondencentrum in Pieterburen geldt al jaren als een van de meest vooraanstaande opvangcentra voor zeehonden ter wereld. De opvang en rehabilitatie van zeehonden wordt door het Zeehondencentrum perfect verzorgd. Jaarlijks worden er maar liefst 500 zeehonden geholpen én weer uitgezet; geen enkel dier is er permanent. Als de zeehonden langs de Noordzeekust gevonden worden, moeten ze zo snel mogelijk gered worden. Hiervoor gaat Zeehondencentrum Pieterburen een Toyota Hilux gebruiken!

Lees verder

De Lexus LS 500 F SPORT

 Tijdens de New York International Auto Show van 14 tot en met 23 april 2017 is Lexus natuurlijk te bewonderen met iets nieuws, namelijk de Lexus LS 500 F SPORT. Na de prachtbeelden van de nieuwe LS 500 in Genève kunnen we in New York wederom genieten van de nieuwe toplimousine, in een extra dynamische uitvoering! De nieuwe Lexus LS F SPORT wordt leverbaar als LS 500 en als LS 500h, de hybride variant.

Lees verder

Bewonder de nieuwe Toyota Yaris in het museum!

Tijdens de Autosalon van Genève konden we de nieuwe Toyota Yaris al bewonderen. Toyota heeft ten opzichte van de vorige Yaris maar liefst 900 verbeteringen doorgevoerd, zowel in het interieur, als in het exterieur en onder de motorkap. Door deze grote verbeterslag is de nieuwe Toyota Yaris niet zomaar een auto: hij is state of the art. Om dit nog eens extra te benadrukken kunt u de nieuwe Yaris in maart bewonderen in twee musea; de entree is gratis! Komt u langs om de nieuwe Toyota Yaris te bewonderen dan maakt u ook nog eens kant op een Museum Jaarkaart. Nu al benieuwd naar de musea? Lees dan gauw verder!

Lees verder

Toyota toont onder meer de nieuwe Yaris in Genève

Nog nooit eerder toonde Toyota op de Autosalon van Genève zulke sportieve auto’s als nu. Nieuw onder meer de Toyota Yaris GRMN was te bewonderen!

Lees verder

Lexus schittert tijdens de Autosalon van Genève

Tijdens de 87e editie van de Autosalon van Genève kan Lexus uiteraard niet ontbreken. Er waren weer vele mooie en zeer sportieve modellen te bewonderen. Dat willen wij u natuurlijk niet onthouden 

Lees verder

De nieuwe Suzuki Swift 2017 gepresenteerd in Genève

Suzuki presenteert de compleet vernieuwde Swift tijdens de Autosalon van Genève. Het is al weer de derde generatie van het icoon van Suzuki. De Swift 2017 heeft een opvallend nieuwe styling maar is daarbij wel trouw gebleven aan het Swift-DNA waar we intussen aan gewend zijn.

Lees verder

Laad meer artikelen

Terug naar boven