HomeNieuws
 

Nieuws

2 mirai's voor het wateronderzoeksinstituut kwr
Davey de Paauw van Alcredis, Paul Goudsmit van L&P en Willem Hooijer van Louwman Arnhem leverden onlangs 2 splinternieuwe Mirai's af aan het Wateronderzoeksinstituut KWR in Nieuwegein
Louwman Oisterwijk gaat verhuizen
Vanaf 2 september zetten wij onze onderhoudsactiviteiten voort bij Louwman Tilburg aan de Kraaivenstraat 10. Het complete team verhuist mee, dus u kunt nog gewoon terecht bij uw vertrouwde onderhoudsmonteurs. Naast een grote, moderne werkplaats vindt u in Tilburg ook een indrukwekkende showroom met de nieuwste Toyota-modellen en fraaie occasions. 
Mazda maakt volledige prijslijst Skyactive-X motor bekend
Mazda heeft de volledige prijslijst vrijgegeven van de Mazda3 met Skyactive-X motor. Nadat vorige week bekend werd dat het model voorzien van deze benzinemotor met compressieontsteking een vanafprijs kent van €28.610,- rijklaar, zijn nu alle prijzen van alle uitvoeringen bekendgemaakt, samen met een paar extra technische specificaties.

Herkenbaar

11 Jun, 2019
Herkenbaar
De herkenbare signalisatie van Toyota wordt zichtbaar op ons nieuwe pand terwijl ook de bestrating aangelegd wordt en de gevels worden gesloten. Door de prachtige zichtlocatie van onze nieuwe vestiging is deze signalisatie opvallend en voor veel mensen zeer herkenbaar waardoor we ook veel nieuwe bezoekers verwachten. We zullen iedereen vol trots ontvangen!
Energie-neutraal met 1570 zonnepanelen!
Op dit moment worden er 1570 zonnepanelen op het dak van onze nieuwbouw Louwman Rotterdam-zuid geplaatst. Met de plaatsing van deze zonnepanelen zijn we meer dan energie-neutraal. Energiemanagement is een belangrijk speerpunt binnen het beleid van de Louwman Group.
Het gebouw krijgt vorm!
De ruwbouw is klaar en de komende weken zal er behoorlijk hard worden gewerkt om de afwerking aan de binnen en buitenzijde op het gewenste niveau te krijgen.
Aangepaste openingstijden
Benieuwd naar de afwijkende openingstijden van Louwman? Hier vindt u alle afwijkende openingstijden voor de komende tijd.
Kijkdag voor Louwman medewerkers, een geslaagd evenement!
Zaterdag 23 maart jl. heeft Louwman de 2e kijkdag op de bouwplaats van Rotterdam-zuid georganiseerd voor alle medewerkers van Louwman en Blauwendaal. Daarbij was ook de directie van de Louwman Holding aanwezig met de betrokken importeurs. In totaal waren er meer dan 100 bezoekers aanwezig. De reacties waren zeer positief en door deze kijkdag heeft iedereen een goed beeld gekregen van de vorderingen op de bouwplaats en tevens van de afmetingen en ruimtes van onze nieuwe vestiging.
De contouren worden zichtbaar
Gevels
De bouw vordert gestaag. Na het voltooien van de staalconstructie en het storten van de showroomvloer zijn we begin februari
begonnen met het plaatsen van de gevels. Hierdoor worden de contouren van het gebouw steeds duidelijker. De trappen in het trappen
huis zijn geplaatst zodat ook de 3e en 4e verdieping bereikbaar zijn geworden. Mede afhankelijk van het weer in februari en maart plannen
we om in april geheel “dicht” te zijn.
 
Komende periode
In week 8 zal de vloer voor de werkplaats worden gestort. Hierbij houden wij rekening met het instorten van de rollenbanken (remmentest) en alle aansluitingen voor de 29 werkplaatsbruggen. Hierna kunnen wij een begin maken met het plaatsen van de metal stud-wanden om de ruimtes in het pand te gaan vormgeven.
Brand bij Louwman Poortugaal
Op zondag 3 maart is er brand uitgebroken bij  Louwman en Blauwendaal Poortugaal. De brand werd ontdekt toen beveiligers afkwamen op een alarmmelding. 

De brand heeft een dusdanige schade aangericht dat de werkzaamheden op de locatie Poortugaal tijdelijk niet kunnen worden voortgezet. Maandag 4 maart zal de vestiging gesloten zijn. Klanten die voor de aankomende weken een afspraak hebben staan zullen spoedig worden benadert  door onze medewerkers om de afspraak te verzetten of  te verplaatsen naar een andere Louwman vestiging. 
Het ontwerp-certificaat BREEAM Outstanding is behaald
Louwman Rotterdam-Zuid heeft als eerste Automotive bedrijf van Nederland het ontwerp certificaat BREEAM-Outstanding behaald. Het certificaat is behaald met een score van maar liefst 91,77 procent, terwijl er slechts minimaal 85% benodigd is voor een Outstanding certificaat.
‘Week van de Awards’ voor Louwman Group
Tijdens de Website van het Jaar-verkiezing van Emerce is Toyota.nl uitgeroepen tot de Beste website en Populairste website in de categorie Automotive. Bij de Online Dealer Awards van DTC Media wist Louwman net als vorig jaar drie awards mee naar huis te nemen: de vakprijs voor Beste Website en voor Beste Voorraadpresentatie 2018 voor auto.nl en de Beste Website publieksprijs voor Louwman Exclusive. Louwman Group ziet hierin een bevestiging dat het met de keuze voor sterke digitalisering op koers ligt.
Familiedag zaterdag 17 november 2018
Zaterdag 17 november kregen alle toekomstige medewerkers inclusief familie en vrienden de mogelijkheid om te kijken bij de bouwwerkzaamheden in Rotterdam-Zuid. Tijdens deze bijeenkomst werd er meer informatie gegeven over het bouwtraject en het ambitieniveau 'Outstanding' rondom het BREEAM-certificering principe. Daarbij werd ook meer informatie gegeven over de keuzes die zijn gemaakt aan inrichting.

Stalen constructie  is op de helft
De stalen constructie is voor de helft klaar en de contouren van het pand zijn grotendeels zichtbaar. Ook de vloeren worden gelegd. Onderstaand een overzicht van de reeds gedane werkzaamheden.
Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten
Autonome groei met multi-merkaanbod in Zakelijk en in Private Flexlease Dankzij autonome groei heeft Louwman Group onlangs de mijlpaal van 20.000 leasecontracten bereikt. In het zakelijke segment maken MKB’ers in toenemende mate gebruik van het multi-merkaanbod. Voor particulieren blijkt de unieke Private Flexlease-propositie zeer aantrekkelijk.
Louwman start bouw duurzaamste dealerbedrijf van Nederland
Op 19 september is Louwman Group gestart met de bouw van het duurzaamste dealerbedrijf van Nederland. De nieuwe locatie, Louwman Rotterdam-Zuid, zal de regionale dealeractiviteiten voor de merken Toyota, Suzuki en Peugeot (Blauwendaal) vertegenwoordigen en valt onder de Louwman Dealer Group. Hier is het straks mogelijk om efficiënter te werken en met nog meer focus op de wensen van de klant. De flagshipstore wordt gebouwd op bedrijventerrein Cornelisland. De opening staat gepland in juni 2019.
De nieuwe Toyota Corolla
Het bestverkopende model in de autogeschiedenis komt terug. De nieuwe generatie Toyota Auris krijgt namelijk de iconische naam 'Corolla'!
Louwman Amstelveen gaat verhuizen
Louwman Amstelveen gaat per 17 september verhuizen naar andere Louwman-vestigingen in de regio Amsterdam.
Louwman start verkoop StreetScooter
Louwman Group is officieel dealer- en servicepartner geworden van StreetScooter voor de Nederlandse markt. Streetscooter is de bestverkopende fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens in Duitsland. Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille en ziet StreetScooter als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag naar 100% elektrische bestelwagens kan worden voldaan. StreetScooter is een onderdeel van Deutsche Post DHL Group, dat in eigen regie in Duitsland deze bedrijfswagen ontwikkelde.
Ontdek de nieuwe Suzuki Jimny
Binnenkort in de Suzuki-showrooms van Louwman: de nieuwe Suzuki Jimny. Lees hier alles over de avontuurlijke 4x4 van Suzuki.
Toyota levert maatwerk voor paralympische sporters van Team NL
Toyota Nederland heeft twee Toyota’s PROACE SHUTTLE overhandigd aan de paralympische sporters van TeamNL. Een van de 9-personenauto’s is voor de sporters op maat gemaakt door Welzorg, gespecialiseerd in auto- en woningaanpassingen, en voorzien van onder meer een dubbel scharnierende oprijlaat met handgrepen voor rolstoelgebruikers. Deze PROACE biedt plaats aan zes personen en een rolstoelgebruiker.
Van Dorst wordt Louwman
In 2015 heeft Louwman het Brabantse Van Dorst Automotive overgenomen. Na jaren van intensieve samenwerking maken we met trots bekend dat deze vestigingen vanaf vandaag verder gaan onder de naam Louwman. Lees hier het volledige persbericht.
Louwman bouwt duurzaamste dealerpand van Nederland
Wij starten aan de Schaapherderweg in Ridderkerk (bedrijventerrein Cornelisland) met een nieuwbouwproject voor de merken van Toyota, Suzuki en Peugeot in Rotterdam. Op deze centrale en goed bereikbare locatie zullen de huidige Toyota- en Suzuki-activiteiten van Louwman Rotterdam, Ridderkerk en Poortugaal en de Peugeot-activiteiten van Blauwendaal Poortugaal en Ridderkerk worden gecentraliseerd, waarbij elk merk afzonderlijk zijn eigen identiteit behoudt. Verder komt er één grote showroom voor de verkoop van gebruikte auto’s en één gedeelde moderne werkplaats.
Toyota introduceert een nieuwe variant Hilux
50 jaar van onverwoestbaarheid, dat is een bijzondere aangelegenheid. De Hilux is sinds 1968 al een zeer succesvolle pick-up. Naast de huidige varianten die in 2016 succesvol gelanceerd is, verbreedt Toyota nu het modellengamma.

De nieuwe Lexus ES

26 Apr, 2018
De nieuwe Lexus ES
De geheel nieuwe premium sedan, de Lexus ES, komt voor het eerst naar Europa. Een aantrekkelijk design, krachtige prestaties en Lexus' befaamde verfijning en Takumi craftmanship.
Werelddebuut Toyota RAV4 op New York International Auto Show
Tijdens de New York International Auto Show is de nieuwe, vijfde generatie Toyota RAV4 onthuld. Wat direct opvalt zijn de robuuste styling-details. In het eerste kwartaal van 2019 is de Europese marktintroductie.
Pagina 1 van 2
 >  >>