Nieuws

Toyota, Suzuki en Mazda het betrouwbaarst
Opnieuw spannen Aziatische merken de kroon qua betrouwbaarheid. Dat concludeert de Consumentenbond uit een onderzoek onder automobilisten in 2019. Louwman Dealer Group ziet de kwaliteit van haar wagenpark weer eens bevestigd.
Opening Meet & Greet Louwman Purmerend
Wij zijn verhuisd en dus klaar om u te ontvangen. Komt u tussen 29 juni en 10 juli aanstaande langs voor een meet & greet met ons nieuwe duurzame pand aan de Binnenzeestraat 9? Wij zorgen dan voor iets lekkers om te eten en te drinken. Geeft u vooraf aan met hoeveel mensen u komt en op welke dag? Dan kunnen wij u persoonlijk ontvangen én rondleiden conform de voorschriften. U bent van harte welkom!

Meld u nu aan voor de Meet & Greet
Eerst nog opruimen in Purmerend
Op 8 juni gaan we dan eindelijk verhuizen.
Toyota breidt SUV segment uit met komst Highlander
Toyota haalt voor de eerste keer de 7-persoons SUV Toyota Highlander naar Nederland. De Highlander – in Europa exclusief leverbaar als Hybrid – is de nieuwste toevoeging aan het toch al ruime hybride SUV-aanbod van Toyota. Dat bestaat verder uit de Toyota RAV4, Toyota C-HR en de onlangs gepresenteerde nieuwe Toyota Yaris Cross. Uniek is dat al deze Toyota modellen als Hybrid verkrijgbaar zijn. De Toyota Highlander staat begin 2021 bij de Nederlandse Toyota dealer.

Locatie en ligging

06 May, 2020
Locatie en ligging
Ons nieuwe, volledig duurzame pand ligt aan de Binnenzeestraat 9, op het nieuwe ontwikkelde bedrijventerrein Baanstee Noord in Purmerend. De locatie is heel goed bereikbaar via de provinciale weg N244. Er is ruime parkeergelegenheid, recht voor de deur – gemak dient de mens! En op de 1e verdieping is het uitzicht, vinden wij zelf, erg mooi.
Louwman Purmerend is duurzaam en efficiënt
Eind april is een begin gemaakt met de bestrating. Na het eerst uitzetten en strak maken van de grond – wat het meeste werk is – is de bestrating in rap tempo gelegd. Inmiddels zijn ook de zonnepanelen op het dak geïnstalleerd: 440 stuks die vrijwel al onze stroom zullen gaan leveren. Op dit moment, begin mei, zijn we gestart met het installeren van de werkplaatsuitrusting. Denk aan werkplaatsbruggen, compressor voor luchtdruk en olieleidingen. Maar ook aan een ‘bandenstraat’, waardoor wij efficiënter banden kunnen vervangen.
De bouw van Louwman Purmerend is bijna klaar
De bouw is bijna klaar. Na het voltooien van de staalconstructie en het storten van de showroomvloer zijn we in januari begonnen met het plaatsen van de gevels.
De nieuwe Toyota Yaris Cross, een slimme SUV crossover
Toyota presenteert de nieuwe Yaris Cross, een compacte 5-deurs SUV in het B-segment. Speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en onderscheidend in design met rijplezier, meer bodemvrijheid en de nieuwste generatie hybride. De compacte SUV is daarom ideaal voor stedelijke gebieden en tevens erg comfortabel op de snelweg.De Toyota Yaris Cross is speciaal voor de Europese markt ontwikkeld en combineert een onderscheidend design met rijplezier, meer bodemvrijheid en Toyota’s nieuwste generatie hybride technologie. Hierdoor is de compacte SUV ideaal voor stedelijke gebieden en comfortabel op de snelweg.
Louwman Mazda Breda introduceert het Online Adviesgesprek
Het creëren van een veilige omgeving heeft de hoogste prioriteit voor Louwman Mazda Breda. Daarom kun je bij ons vanaf heden ook kiezen voor een Online Adviesgesprek als je op zoek bent naar een nieuwe auto. Met deze tool kun je contactloos en op afstand tóch face-to-face geholpen worden door je vertrouwde adviseur met vragen die je hebt bij het samenstellen van een nieuwe auto.
Zonnepanelen in Purmerend
Op dit moment worden er 440 zonnepanelen op het dak van onze nieuwbouw Louwman Purmerend geplaatst. Met de plaatsing van deze zonnepanelen kunnen wij het overgrote deel van onze eigen energie opwekken. Duurzaamheid sluit goed aan op het beleid van Louwman en Toyota.
Louwman Rotterdam-Zuid genomineerd voor belangrijke internationale duurzaamheidsprijs
BREEAM is een beoordelingsmethode die de duurzaamheidprestatie van gebouwen bepaalt Louwman Rotterdam-Zuid is in de categorie ‘Design Stage Commercial Project’ het enige Nederlandse project dat genomineerd is voor de Internationale BREEAM Awards 2020. BREEAM staat voor ‘Building Research Establishment Environmental Assessment Method’ en is een beoordelingsmethode die de duurzaamheidprestatie van gebouwen bepaalt.
Duurzaam bouwen, waarom doen we dat?
In 2019 is ‘Louwman Rotterdam-Zuid’ opgeleverd met een Outstanding design certificaat, de hoogst haalbare binnen BREEAM. Hiermee zet Louwman Group de toon als eerste automotive dealerbedrijf van Europa met een BREEAM Outstanding design certificaat.
Rotterdam Zuid genomineerd voor de BREEAM Award 2020!
Het project Louwman Rotterdam is genomineerd voor de BREEAM Award 2020 in de categorie commerciële projecten/ontwerpfase.
Hoogste punt bereikt bij Louwman Purmerend
Op vrijdag 13 december 2019 is het hoogste punt bereikt in de nieuwbouw Louwman Purmerend. De dakplaten zijn inmiddels geplaatst op het gebouw dat een hoogte heeft van ongeveer 11 meter. Bezoek de pagina voor de video
Verhuisbericht Louwman Stadskanaal & Zoetermeer
Met het nieuwe jaar in zicht maken wij ons ook op voor een mooi nieuw hoofdstuk. Want om u nóg beter van dienst te kunnen zijn, verhuizen wij alle activiteiten van Stadskanaal naar onze vestiging Veendam en Zoetermeer naar onze hoofdvestiging in Den Haag.

Vertrouwd & nieuw!
Niet alleen onze inventaris verhuist verhuist mee naar Veendam en Den Haag, ook de voor u vertrouwde gezichten verhuizen mee. We zien u dan ook graag terug op onze nieuwe locaties in Veendam en Den Haag. Voor nu wensen we u alvast het allerbeste voor 2020!

Met vriendelijke groet,

Team Louwman Stadskanaal & Zoetermeer
eerste paal geslagen bij nieuwbouw louwman purmerend
Op donderdag 19 september 2019 is door Eric Louwman de eerste paal geslagen voor de nieuwe vestiging Louwman Purmerend.

De nieuwe locatie zal de dealeractiviteiten voor de merken Toyota en Suzuki vertegenwoordigen en valt onder de Louwman Dealer Group. De nieuwe duurzame vestiging wordt gebouwd op bedrijventerrein Baanstee Noord. De opening staat gepland in juni 2020.

Houd onze pagina in de gaten voor updates over deze verbouwing!
Harmonisatiebijeenkomst assessoren BREEAM-NL Nieuwbouw bij Louwman Rotterdam
Op 22 november vond er een harmonisatiebijeenkomst voor assessoren BREEAM-NL Nieuwbouw plaats bij onze vestiging in Rotterdam. De bijeenkomst, georganiseerd door de Dutch Green Building Council, werd hier gehouden, omdat Louwman Rotterdam het duurzaamste dealerpand van Europa is!
2 mirai's voor het wateronderzoeksinstituut kwr
Davey de Paauw van Alcredis, Paul Goudsmit van L&P en Willem Hooijer van Louwman Arnhem leverden onlangs 2 splinternieuwe Mirai's af aan het Wateronderzoeksinstituut KWR in Nieuwegein
Louwman Rotterdam Festival!
In het eerste weekend van november vond het Louwman Rotterdam Festival plaats.
Cars & Coffee op locatie Louwman Rotterdam Zuid!
Op 22 september vond de derde editie van Louwman Cars & Coffee plaats op onze nieuwe locatie. Kijk op: https://www.louwmandealergroup.nl/cars-and-coffee voor de beelden van deze mooie dag!
Louwman Oisterwijk gaat verhuizen
Vanaf 2 september zetten wij onze onderhoudsactiviteiten voort bij Louwman Tilburg aan de Kraaivenstraat 10. Het complete team verhuist mee, dus u kunt nog gewoon terecht bij uw vertrouwde onderhoudsmonteurs. Naast een grote, moderne werkplaats vindt u in Tilburg ook een indrukwekkende showroom met de nieuwste Toyota-modellen en fraaie occasions. 
Louwman Rotterdam Zuid is geopend!
Vanmorgen vroeg om 7.00 uur was het zover. Na een gezamenlijk genoten ontbijt, konden we al om 7.10 uur de eerste showroom klanten ontvangen. Daarmee waren we heel blij, maar was ook weer geen verrassing. Afgelopen zaterdag en zondag stonden namelijk al de eerste klanten op de stoep, maar toen was de voordeur nog niet eens open.
Mazda maakt volledige prijslijst Skyactive-X motor bekend
Mazda heeft de volledige prijslijst vrijgegeven van de Mazda3 met Skyactive-X motor. Nadat vorige week bekend werd dat het model voorzien van deze benzinemotor met compressieontsteking een vanafprijs kent van €28.610,- rijklaar, zijn nu alle prijzen van alle uitvoeringen bekendgemaakt, samen met een paar extra technische specificaties.

Herkenbaar

11 Jun, 2019
Herkenbaar
De herkenbare signalisatie van Toyota wordt zichtbaar op ons nieuwe pand terwijl ook de bestrating aangelegd wordt en de gevels worden gesloten. Door de prachtige zichtlocatie van onze nieuwe vestiging is deze signalisatie opvallend en voor veel mensen zeer herkenbaar waardoor we ook veel nieuwe bezoekers verwachten. We zullen iedereen vol trots ontvangen!
Energie-neutraal met 1570 zonnepanelen!
Op dit moment worden er 1570 zonnepanelen op het dak van onze nieuwbouw Louwman Rotterdam-zuid geplaatst. Met de plaatsing van deze zonnepanelen zijn we meer dan energie-neutraal. Energiemanagement is een belangrijk speerpunt binnen het beleid van de Louwman Group.
Pagina 1 van 3
 >  >>