Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Mis niets! Het laatste nieuws leest u hier

De ontwikkelingen in de autowereld gaan snel en wij houden ze voor u bij. Hier vindt u de laatste, leukste en spannendste nieuwtjes. Zo bent u snel weer op de hoogte. Gericht op zoek naar een onderwerp? Doorzoek ons nieuwsarchief! 


Nieuwe huisstijl Lexus Eindhoven

Kortgeleden is de nieuwe huisstijl bij Lexus Eindhoven geïntroduceerd. Kom de nieuwe huisstijl proeven bij Lexus Eindhoven. 

Lees verder

Toyota introduceert nieuwe modellen op de IAA Frankfurt Motorshow

De IAA Frankfurt Motor Show 2017 is in volle gang. Ook Toyota presenteert nieuwe modellen op dit evenement. Zo introduceert Toyota de C-HR Hy-Power Concept en de Auris Touring Sports Freestyle. 


Lees verder

Toyota presenteert: de nieuwe Land Cruiser

Tijdens de IAA Frankfurt Motorshow 2017 presenteert Toyota de nieuwe generatie Land Cruiser. Deze uitvoering is nog dynamischer en is iedere weg de baas. 

Lees verder

Suzuki Swift is de occasion van het jaar 2017.

De Suzuki Swift van de vorige generatie is verkozen tot occasion van het jaar 2017. Dit gebeurde naar aanleiding van het Nationaal Occasion Onderzoek. Wil jij ook een proefrit maken in de Suzuki Swift? Kom naar Louwman. 

Lees verder

Toyota Prius Plug-in Hybrid is enige echte ‘Green Machine’

De Toyota Prius Plug-in Hybrid is de enige echte 'Green Machine'. Dit model krijgt een maximale milieuscore van 5 sterren in ADAC EcoTest en een uitzonderlijk goede score van 47 milieupunten. Daarmee is deze Toyota de nummer 1.

Lees verder

Louwman Beverwijk is verhuisd!

Louwman Beverwijk is verhuisd naar Heemskerk. Niet alleen het adres is veranderd maar ook de naam. Zo heet Louwman Beverwijk vanaf nu Louwman Heemskerk. 

Lees verder

Winnaar Yaris Energy Challenge rijdt 66% volledig elektrisch

 Michael Zitter uit Oss bewees tijdens de finale van de Yaris Energy Challenge dat de nieuwe Toyota Yaris Hybrid maar liefst 66% volledig elektrisch kan rijden. Dat is meer dan de 50% die Toyota zelf opgeeft voor de Yaris. Met deze prestatie verdiende hij de titel 'Zuinigste Yaris-rijder van Nederland' en werd hij beloond met een gloednieuwe Toyota Yaris Hybrid Bi-Tone!

Lees verder

Louwman aanwezig bij autoshow Carnisse Veste

Op zaterdag 26 augustus vond de autoshow op het plein bij winkelcentrum Carnisse Veste plaats. Louwman was ook aanwezig. 

Lees verder

Laad meer artikelen

Terug naar boven