Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeNieuws
 

Nieuws

Louwman Rotterdam-Zuid genomineerd voor belangrijke internationale duurzaamheidsprijs
BREEAM is een beoordelingsmethode die de duurzaamheidprestatie van gebouwen bepaalt Louwman Rotterdam-Zuid is in de categorie ‘Design Stage Commercial Project’ het enige Nederlandse project dat genomineerd is voor de Internationale BREEAM Awards 2020. BREEAM staat voor ‘Building Research Establishment Environmental Assessment Method’ en is een beoordelingsmethode die de duurzaamheidprestatie van gebouwen bepaalt.
Duurzaam bouwen, waarom doen we dat?
In 2019 is ‘Louwman Rotterdam-Zuid’ opgeleverd met een Outstanding design certificaat, de hoogst haalbare binnen BREEAM. Hiermee zet Louwman Group de toon als eerste automotive dealerbedrijf van Europa met een BREEAM Outstanding design certificaat.
Rotterdam Zuid genomineerd voor de BREEAM Award 2020!
Het project Louwman Rotterdam is genomineerd voor de BREEAM Award 2020 in de categorie commerciële projecten/ontwerpfase.
Hoogste punt bereikt bij Louwman Purmerend
Op vrijdag 13 december 2019 is het hoogste punt bereikt in de nieuwbouw Louwman Purmerend. De dakplaten zijn inmiddels geplaatst op het gebouw dat een hoogte heeft van ongeveer 11 meter. Bezoek de pagina voor de video
Verhuisbericht Louwman Stadskanaal & Zoetermeer
Met het nieuwe jaar in zicht maken wij ons ook op voor een mooi nieuw hoofdstuk. Want om u nóg beter van dienst te kunnen zijn, verhuizen wij alle activiteiten van Stadskanaal naar onze vestiging Veendam en Zoetermeer naar onze hoofdvestiging in Den Haag.

Vertrouwd & nieuw!
Niet alleen onze inventaris verhuist verhuist mee naar Veendam en Den Haag, ook de voor u vertrouwde gezichten verhuizen mee. We zien u dan ook graag terug op onze nieuwe locaties in Veendam en Den Haag. Voor nu wensen we u alvast het allerbeste voor 2020!

Met vriendelijke groet,

Team Louwman Stadskanaal & Zoetermeer
eerste paal geslagen bij nieuwbouw louwman purmerend
Op donderdag 19 september 2019 is door Eric Louwman de eerste paal geslagen voor de nieuwe vestiging Louwman Purmerend.

De nieuwe locatie zal de dealeractiviteiten voor de merken Toyota en Suzuki vertegenwoordigen en valt onder de Louwman Dealer Group. De nieuwe duurzame vestiging wordt gebouwd op bedrijventerrein Baanstee Noord. De opening staat gepland in juni 2020.

Houd onze pagina in de gaten voor updates over deze verbouwing!
Harmonisatiebijeenkomst assessoren BREEAM-NL Nieuwbouw bij Louwman Rotterdam
Op 22 november vond er een harmonisatiebijeenkomst voor assessoren BREEAM-NL Nieuwbouw plaats bij onze vestiging in Rotterdam. De bijeenkomst, georganiseerd door de Dutch Green Building Council, werd hier gehouden, omdat Louwman Rotterdam het duurzaamste dealerpand van Europa is!
2 mirai's voor het wateronderzoeksinstituut kwr
Davey de Paauw van Alcredis, Paul Goudsmit van L&P en Willem Hooijer van Louwman Arnhem leverden onlangs 2 splinternieuwe Mirai's af aan het Wateronderzoeksinstituut KWR in Nieuwegein
Louwman Rotterdam Festival!
In het eerste weekend van november vond het Louwman Rotterdam Festival plaats.
Cars & Coffee op locatie Louwman Rotterdam Zuid!
Op 22 september vond de derde editie van Louwman Cars & Coffee plaats op onze nieuwe locatie. Kijk op: https://www.louwmandealergroup.nl/cars-and-coffee voor de beelden van deze mooie dag!
Louwman Oisterwijk gaat verhuizen
Vanaf 2 september zetten wij onze onderhoudsactiviteiten voort bij Louwman Tilburg aan de Kraaivenstraat 10. Het complete team verhuist mee, dus u kunt nog gewoon terecht bij uw vertrouwde onderhoudsmonteurs. Naast een grote, moderne werkplaats vindt u in Tilburg ook een indrukwekkende showroom met de nieuwste Toyota-modellen en fraaie occasions. 
Louwman Rotterdam Zuid is geopend!
Vanmorgen vroeg om 7.00 uur was het zover. Na een gezamenlijk genoten ontbijt, konden we al om 7.10 uur de eerste showroom klanten ontvangen. Daarmee waren we heel blij, maar was ook weer geen verrassing. Afgelopen zaterdag en zondag stonden namelijk al de eerste klanten op de stoep, maar toen was de voordeur nog niet eens open.
Mazda maakt volledige prijslijst Skyactive-X motor bekend
Mazda heeft de volledige prijslijst vrijgegeven van de Mazda3 met Skyactive-X motor. Nadat vorige week bekend werd dat het model voorzien van deze benzinemotor met compressieontsteking een vanafprijs kent van €28.610,- rijklaar, zijn nu alle prijzen van alle uitvoeringen bekendgemaakt, samen met een paar extra technische specificaties.

Herkenbaar

11 Jun, 2019
Herkenbaar
De herkenbare signalisatie van Toyota wordt zichtbaar op ons nieuwe pand terwijl ook de bestrating aangelegd wordt en de gevels worden gesloten. Door de prachtige zichtlocatie van onze nieuwe vestiging is deze signalisatie opvallend en voor veel mensen zeer herkenbaar waardoor we ook veel nieuwe bezoekers verwachten. We zullen iedereen vol trots ontvangen!
Energie-neutraal met 1570 zonnepanelen!
Op dit moment worden er 1570 zonnepanelen op het dak van onze nieuwbouw Louwman Rotterdam-zuid geplaatst. Met de plaatsing van deze zonnepanelen zijn we meer dan energie-neutraal. Energiemanagement is een belangrijk speerpunt binnen het beleid van de Louwman Group.
Het gebouw krijgt vorm!
De ruwbouw is klaar en de komende weken zal er behoorlijk hard worden gewerkt om de afwerking aan de binnen en buitenzijde op het gewenste niveau te krijgen.
Aangepaste openingstijden
Benieuwd naar de afwijkende openingstijden van Louwman? Hier vindt u alle afwijkende openingstijden voor de komende tijd.
Kijkdag voor Louwman medewerkers, een geslaagd evenement!
Zaterdag 23 maart jl. heeft Louwman de 2e kijkdag op de bouwplaats van Rotterdam-zuid georganiseerd voor alle medewerkers van Louwman en Blauwendaal. Daarbij was ook de directie van de Louwman Holding aanwezig met de betrokken importeurs. In totaal waren er meer dan 100 bezoekers aanwezig. De reacties waren zeer positief en door deze kijkdag heeft iedereen een goed beeld gekregen van de vorderingen op de bouwplaats en tevens van de afmetingen en ruimtes van onze nieuwe vestiging.
De contouren worden zichtbaar
Gevels
De bouw vordert gestaag. Na het voltooien van de staalconstructie en het storten van de showroomvloer zijn we begin februari
begonnen met het plaatsen van de gevels. Hierdoor worden de contouren van het gebouw steeds duidelijker. De trappen in het trappen
huis zijn geplaatst zodat ook de 3e en 4e verdieping bereikbaar zijn geworden. Mede afhankelijk van het weer in februari en maart plannen
we om in april geheel “dicht” te zijn.
 
Komende periode
In week 8 zal de vloer voor de werkplaats worden gestort. Hierbij houden wij rekening met het instorten van de rollenbanken (remmentest) en alle aansluitingen voor de 29 werkplaatsbruggen. Hierna kunnen wij een begin maken met het plaatsen van de metal stud-wanden om de ruimtes in het pand te gaan vormgeven.
Brand bij Louwman Poortugaal
Op zondag 3 maart is er brand uitgebroken bij  Louwman en Blauwendaal Poortugaal. De brand werd ontdekt toen beveiligers afkwamen op een alarmmelding. 

De brand heeft een dusdanige schade aangericht dat de werkzaamheden op de locatie Poortugaal tijdelijk niet kunnen worden voortgezet. Maandag 4 maart zal de vestiging gesloten zijn. Klanten die voor de aankomende weken een afspraak hebben staan zullen spoedig worden benadert  door onze medewerkers om de afspraak te verzetten of  te verplaatsen naar een andere Louwman vestiging. 
Het ontwerp-certificaat BREEAM Outstanding is behaald
Louwman Rotterdam-Zuid heeft als eerste Automotive bedrijf van Nederland het ontwerp certificaat BREEAM-Outstanding behaald. Het certificaat is behaald met een score van maar liefst 91,77 procent, terwijl er slechts minimaal 85% benodigd is voor een Outstanding certificaat.
‘Week van de Awards’ voor Louwman Group
Tijdens de Website van het Jaar-verkiezing van Emerce is Toyota.nl uitgeroepen tot de Beste website en Populairste website in de categorie Automotive. Bij de Online Dealer Awards van DTC Media wist Louwman net als vorig jaar drie awards mee naar huis te nemen: de vakprijs voor Beste Website en voor Beste Voorraadpresentatie 2018 voor auto.nl en de Beste Website publieksprijs voor Louwman Exclusive. Louwman Group ziet hierin een bevestiging dat het met de keuze voor sterke digitalisering op koers ligt.
Familiedag zaterdag 17 november 2018
Zaterdag 17 november kregen alle toekomstige medewerkers inclusief familie en vrienden de mogelijkheid om te kijken bij de bouwwerkzaamheden in Rotterdam-Zuid. Tijdens deze bijeenkomst werd er meer informatie gegeven over het bouwtraject en het ambitieniveau 'Outstanding' rondom het BREEAM-certificering principe. Daarbij werd ook meer informatie gegeven over de keuzes die zijn gemaakt aan inrichting.

Stalen constructie  is op de helft
De stalen constructie is voor de helft klaar en de contouren van het pand zijn grotendeels zichtbaar. Ook de vloeren worden gelegd. Onderstaand een overzicht van de reeds gedane werkzaamheden.
Louwman Group groeit tot ruim 20.000 leasecontracten
Autonome groei met multi-merkaanbod in Zakelijk en in Private Flexlease Dankzij autonome groei heeft Louwman Group onlangs de mijlpaal van 20.000 leasecontracten bereikt. In het zakelijke segment maken MKB’ers in toenemende mate gebruik van het multi-merkaanbod. Voor particulieren blijkt de unieke Private Flexlease-propositie zeer aantrekkelijk.
Louwman start bouw duurzaamste dealerbedrijf van Nederland
Op 19 september is Louwman Group gestart met de bouw van het duurzaamste dealerbedrijf van Nederland. De nieuwe locatie, Louwman Rotterdam-Zuid, zal de regionale dealeractiviteiten voor de merken Toyota, Suzuki en Peugeot (Blauwendaal) vertegenwoordigen en valt onder de Louwman Dealer Group. Hier is het straks mogelijk om efficiënter te werken en met nog meer focus op de wensen van de klant. De flagshipstore wordt gebouwd op bedrijventerrein Cornelisland. De opening staat gepland in juni 2019.
Pagina 1 van 3
 >  >>