HomeOnderhoud
 

Onderhoud

Bij Louwman Dealerbedrijven weet u altijd precies waar u aan toe bent. U krijgt vooraf een eerlijk serviceadvies, rekening houdend met uw wensen en budget. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave. Pas met uw akkoord gaan we aan de slag. Als officiële merkdealer hebben we gespecialiseerde technici in huis die continu worden bijgeschoold om uw auto van het beste onderhoud te voorzien.

Welke onderwerpen bevat deze pagina:
- Handleidingen
- Louwman Service Card
- Onderhoudsbeurt
- Hybride techniek
- Aircoservice

Of ga direct naar de juiste pagina via volgende blokken.

Handleidingen

Als u een auto bij ons koopt, dan wilt u natuurlijk ook alles weten over deze auto. 'Waar is dat ene knopje nou eigenlijk voor?', 'hoe monteer ik een kinderzitje?' of 'welke bandenspanning is er eigenlijk nodig voor de banden van mijn auto?'. Vragen waarbij de handleiding van uw auto in veel van de gevallen het antwoord voor u heeft. Veel van onze huidige modellen worden standaard uitgerust met een beknopte handleiding, maar wij maken graag de uitgebreide versie ook voor u beschikbaar. test test

 Klik hier voor alle Toyota handleidingen  Klik hier voor alle Lexus handleidingen

Helaas hebben wij momenteel nog niet de beschikking over digitale handleidingen van alle Suzuki en Mazda modellen. Mocht u toch een vraag hebben over één van deze merken, onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. u vindt de directe contactgegevens op de vestigingspagina

Louwman Service Card

5 redenen om voor Louwman te kiezen

  1. 12 maanden garantie op uitgevoerd werk en gemonteerde onderdelen.
  2. 12 maanden gratis de Louwman Service Card bij elke onderhoudsbeurt.
  3. Snelservice: kleine reparaties voeren we direct, zonder afspraak voor u uit.
  4. We houden u mobiel met gratis WiFi als u wacht, een gratis leenfiets of voordelig vervangend vervoer.
  5. Wij denken met u mee en houden uw APK, winterbandenwissel en onderhoud voor u in de gaten.
Lees meer over de Louwman Service Card

Onderhoudsbeurt

Wanneer u uw auto brengt voor onderhoud bij Louwman Dealerbedrijven weet u altijd precies waar u aan toe bent. U krijgt vooraf een eerlijk serviceadvies, rekening houdend met uw wensen en budget. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave. Pas met uw akkoord gaan we aan de slag. 

Als officiële merkdealer hebben we gespecialiseerde technici in huis die continu worden bijgeschoold om uw auto van het beste onderhoud te voorzien. Wilt u weten wat een grote beurt verschilt ten opzichte van een kleine beurt of wilt u direct een afspraak maken, dan kan dat via onderstaande links.

Kleine beurt  Grote beurt  Maak direct een werkplaatsafspraak

Hybride auto's

Bent u geïnteresseerd in een hybride auto of rijdt u al hybride, maar wilt u graag een Toyota of Lexus hybride check laten uitvoeren? Dan bent u bij Louwman aan het juiste adres! Hier vindt u alles wat u wilt weten over hybride rijden. Wat is een hybride auto? Hoe gaat de hybride techniek nou eigenlijk in zijn werk? Wat zijn de voordelen van hybride rijden en waarom is het voordelig om een hybride auto te rijden bij Louwman?

Meer informatie over hybride

Aircoservice

Bij Louwman weten we alles over airconditioning in uw auto. Een airco in de auto zorgt namelijk naast verkoeling voor het onttrekken van vocht, waarmee aangeslagen autoruiten tot het verleden behoren. Een airco in de auto verhoogt daarmee de verkeersveiligheid. Vandaar ook dat het van belang is dat de airconditioning in uw auto naar behoren werkt. Bij Louwman voeren onze specialisten in de werkplaats een gratis airco controle uit en wordt het volledige systeem al gereinigd binnen een half uur.

Meer weten over onze aircoservice?