Op 27 april (Koningsdag) zijn al onze vestigingen gesloten. Uiteraard zijn onze online showrooms wel geopend. Klik hier voor het actuele aanbod.
 

Louwman Mitsubishi wordt overgedragen aan Auto Sturm in Breda

Per 1 januari worden de activiteiten in Breda beëindigd.

22 Dec, 2023
Louwman Mitsubishi wordt overgedragen aan Auto Sturm in BredaPer 1 mei 2024 zullen de Mitsubishi Motors verkoop- en serviceactiviteiten van onze Mitsubishi vestigingen in Breda en Bergen op Zoom, worden overgedragen aan Auto Sturm in Breda. Auto Sturm is een gerenommeerd dealerbedrijf met vestigingen in Middelburg, Goes, Spijkenisse, Roosendaal en binnenkort dus ook in Breda. Zij zullen zich vestigen aan het Spinveld 29 en zijn momenteel gestart met de verbouwing van deze locatie. Wij dragen de activiteiten van Mitsubishi Motors dan ook met veel vertrouwen aan hen over. 

Vanwege een grootschalige verbouwing bij onze vestiging in Breda, zullen we per 1 januari 2024 onze Mitsubishi activiteiten op deze locatie beëindigen. Je kunt tijdelijk terecht bij onze vestiging in Bergen op Zoom voor zowel verkoop als service voor ons merk. Als je na 1 januari een (werkplaats)afspraak gepland hebt staan in Breda, wordt voorafgaand aan deze afspraak telefonisch contact met je opgenomen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Vestigingspagina Louwman Bergen op Zoom

Routebeschrijving Bergen op Zoom