Louwman 100 jaar.

Sinds 1923

03 Apr, 2023
Louwman 100 jaar.Dit jaar vieren wij een bijzondere mijlpaal: Louwman bestaat honderd jaar. Wij zijn begonnen als importeur van ‘Amerikaansche automobielen’ en zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van mobiliteit in Nederland en daarbuiten.

In de afgelopen honderd jaar zijn we altijd een familiebedrijf gebleven en hebben we ons laten leiden door onze principes. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de lange termijn boven de waan van de dag konden stellen en onze relaties met partners, klanten en medewerkers altijd hoog in het vaandel hebben gehouden. 


Ondanks de vele veranderingen die we hebben doorgemaakt, zijn we trouw gebleven aan onze kernwaarden. Zo hebben wij ons al meer dan twintig jaar geleden ingezet voor duurzaamheid door als een van de eerste in Nederland de innovatieve hybride Toyota Prius te introduceren. 

Ter voorbereiding op de volgende honderd jaar hebben wij ons ontwikkeld tot aanbieder van mobiliteit in de volle breedte. Onze missie is ‘Mobility for life’. Wij willen met innovatieve en toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen het dagelijks leven van mensen gemakkelijker, leuker en productiever maken. Ongeacht levensfase of mobiliteitsbeperkingen. Of het nu gaat om de fiets, de auto, aangepast vervoer of het OV, wij willen voor iedereen slimme en duurzame mobiliteit bieden. Bij Louwman staat zuinig zijn op onze mensen, klanten en de wereld om ons heen centraal.

Met trots kijken wij terug op de afgelopen honderd jaar en we gaan met vertrouwen de komende 100 jaar tegemoet.

Lees meer over 100 jaar Louwman

Bekijk hieronder een greep uit de rijke historie van Louwman