Dé Mercedes-Benz vestiging van Louwman die gespecialiseerd is in Trucks.

02 Aug, 2021
Dé Mercedes-Benz vestiging van Louwman die gespecialiseerd is in Trucks.Het splinternieuwe pand voor Louwman Mercedes-Benz in Gilze is gebouwd met focus op Trucks en Bussen. Naast officieel Mercedes-Benz dealer is Louwman ook EvoBus dealer voor geheel Zuid-Nederland. Met deze nieuwe locatie zijn we voorbereid op de toekomst en realiseren we de mogelijkheid om volledige aandacht en focus te kunnen geven aan deze specifieke doelgroep. Met behulp van een zeer ervaren en flexibel team van technische specialisten garanderen wij de perfecte service voor al onze truck relaties.Wat kunt u van ons verwachten.

Een toegewijd ervaren team Mercedes-Benz truck specialisten die voor u klaar staan om de perfecte service te verlenen.
Ruime openingstijden: doordeweeks van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 12:00 uur.
Royaal afgesloten terrein met deels overdekte parkeerplaatsen voor Trucks en Bussen.
Er zijn laadpalen aanwezig voor het opladen van elektrische voertuigen.
Ook aan de chauffeurs wordt gedacht met een aparte douche- en eetgelegenheid.
Haal- en brengservice voor trucks en bussen is mogelijk..

Binnen realiseren we maar liefst 20 werkplekken waaronder 3 kraanbanen voor het zware werk; een APK teststraat met rollerbank; 2 werkputten voor regulier onderhoud en 3 complete stempelhefbanen.
De werkplaatsvloer is voorzien van een ESD antistatische vloer. Speciaal geschikt om te kunnen werken aan elektrisch en waterstof aangedreven voertuigen.
Verder is de vloer voorzien van vloerverwarming en een speciaal afzuigsysteem. Het dak is volledig voorzien van zonnecollectoren.


Locatie
Deze nieuwe vestiging is dé Mercedes-Benz Truck werkplaats voor regio noord Brabant. De huidige Truck activiteiten van de vestiging van Louwman Mercedes-Benz aan de Urkstraat in Breda en de Truck activiteiten die gevestigd zijn in de vestiging van Louwman Mercedes-Benz aan de Kraaivenstraat in Tilburg verhuizen per 11 oktober 2021 naar deze nieuwe locatie aan Concorde 6 in Gilze. Zeer centraal gelegen tussen Tilburg en Breda aan de A58 (afslag 12)


Highlights
  • Totaal oppervlakte 8500 m2 waarvan ca. 2000 meter bebouwd
  • Afgesloten en deels overdekt parkeerterrein
  • Overdekte milieuruimte
  • Dak volledig voorzien van zonnecollectoren
  • Speciaal aangelegde ESD werkplaatsvloer (anti statisch) voor onderhoud en reparatie aan Electrische en Waterstof aangedreven voertuigen
  • 3 kraanbanen voor het zware werk
  • Automatische uitlaatgas installatie en LED verlichting met een opbrengst van 500 lux op de werkvloer voor een veilige en schone werkomgeving
  • 1 aparte APK teststraat met rollenbank, 2 werkputten voor regulier onderhoud en 3 complete stempelhefbanen
  • 2 Laadpalen aanwezig voor elektrisch laden van voertuigen