Louwman Dakar Challenge

09 Feb, 2023
Louwman Dakar ChallengeSpeciaal voor de service collega's van de Louwman Dealer Group is een uniek motivatieprogramma geïntroduceerd: de Louwman Dakar Challenge. Tijdens deze challenge strijden onze collega's onderling voor de hoofdprijs: mee naar Dakar 2024 als volwaardig lid van Dakar Team Spierings. 
Louwman Dakar ChallengeDe komende maanden gaan collega's zich tijdens spectaculaire challenge rondes kwalificeren voor de grote finale op 11 juni 2023. Dit doen we allemaal in samenwerking met Dakar-rijder Paul Spierings en zijn team. Speciaal hiervoor is zijn volledige bivak uitrusting voorzien van herkenbare Louwman uitingen. De hoofdprijs is natuurlijk geweldig, maar uiteindelijk gaat het vooral om het deelnemen aan de challenges en niet zozeer om het winnen. Dit programma draagt bij aan meer betrokkenheid en plezier voor onze service collega's. Volg hier het verloop van de Louwman Dakar Challenge. De aftrap van deze challenge was op 4 februari tijdens het Louwman Service feest bij De Kaap in Zoelen. Bekijk hier de aftermovie:


De nieuwe editie start in april!

Wil jij net als de winnaars Koen en Joost van afgelopen editie kans maken om mee te gaan naar Dakar? Doe dan mee aan de nieuwe editie van de Louwman Dakar Challenge, ga samen met collega's de strijd aan en wie weet ga jij als onderdeel van Team Spierings naar Dakar 2025. De Louwman Dakar Challenge is er voor al onze (toekomstige) monteurs, wij zijn voortdurend op zoek naar technici met een passie voor auto's. Bekijk onze vacatures hieronder en solliciteer direct. Wie weet zien we jou tijdens de challenge in april en gaat jouw technische droom in vervulling!

Lees meer over komende editie Word monteur bij Louwman