Leasen bij Louwman

HomeLeasen

Kies voor Louwman Lease

Wil je zakelijk of privé een auto leasen, ontdek dan de mogelijkheden bij Louwman. 

Ben je particulier en wil je het gemak hebben van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand? Dan is Louwman private lease de oplossing. 

Ben je zakelijk rijder of wagenparkbeheerder? Wij kunnen je vrijwel altijd helpen op het gebied van mobiliteit. Voor alle mogelijke leasevormen kun je onze adviseurs raadplegen, of het nu gaat om shortlease, full operational lease, netto operational lease of financial lease. Louwman heeft de best passende oplossing. Naast de zakelijke markt adviseurs in onze dealervestigingen, kun je ook met je vragen terecht bij de specialisten van onze eigen leasemaatschappij.

Private Lease

Private Lease bij Louwman
Een nieuwe auto rijden zonder grote investering ineens? Dan is private lease een goed alternatief voor het daadwerkelijk kopen van een auto. Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand waarin alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de brandstof en eventuele bekeuringen komen hier nog bij.

Bij het samenstellen van jouw nieuwe private lease auto kies je zelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Na deze periode lever je de auto weer terug in.

Ontdek ons aanbod private lease modellen en wees welkom bij één van onze vestigingen.

Bekijk het private lease aanbod

Zakelijke lease bij Louwman

Er zijn verschillende manieren waarop je een bedrijfswagen of bedrijfsauto kunt kopen of leasen. Kies er bijvoorbeeld voor om de auto direct aan te schaffen en te betalen of kies voor de leaseconstructie die het beste bij jouw situatie past. Louwman Zakelijk is jouw specialist op gebied van zakelijke lease. In de basis kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden: Financial lease, (Full/Netto) Operational lease en Short lease.

Financial Lease

Financial Lease is een constructie die je het beste kunt vergelijken met een reguliere autolening. De leasemaatschappij verstrekt een lening over een door jou gewenste looptijd en je betaalt de auto maandelijks af met een vast bedrag. Vanuit boekhoudkundig oogpunt is het goed om te weten dat je bedrijf vanaf de eerste dag economisch eigenaar wordt van de auto en dat het voertuig in deze constructie dus op de balans komt te staan. Daardoor is het mogelijk gebruik te maken van BTW terugvordering, investeringsaftrek, afschrijving en eventuele (milieu)subsidies. 

Bekijk ons aanbod


(Full/Netto) Operational Lease

Bij Full Operational Lease zit alles inbegrepen. Je rijdt voor één vast bedrag per maand met de auto. Zaken als wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag meegerekend. In tegenstelling tot financial lease word je niet economisch eigenaar van de auto, komt de auto niet op de balans en moet je aan het einde van de leasecontract de auto inleveren bij de leasemaatschappij.

Full Operational Lease wordt vaak gekozen vanwege de mate van stabiliteit en zekerheid die deze constructie biedt. Je staat tenslotte zelden voor financiële verrassingen door het all-in maandbedrag. Tevens is Full Operational Lease voor bedrijven met een groot wagenpark met meerdere bedrijfsauto’s eenvoudiger te beheren en budgetteren. Feitelijk is Full Operational Lease een langdurig huurcontract met verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie inbegrepen. Er bestaan ook andere variaties van Operational Lease, zoals Netto Operational Lease, waarin je bijvoorbeeld een component zoals verzekering in eigen beheer neemt. Heb je interesse in Operational Lease? Of wil je weten wat het beste bij jou en je onderneming past? Neem dan contact met ons op. 

Mail ons


Shortlease

Shortlease biedt een flexibele mobiliteitsoplossing voor tijdelijke projecten, werknemers in proeftijd, detachering of in afwachting van je nieuw bestelde bedrijfswagen. Shortlease kan ook interessant zijn voor startende ondernemers omdat zij in deze leaseconstructie niet vastzitten aan een vast en langlopend contract. Shortlease termijnen zijn er van 1 tot 12 maanden. Deze constructie kent alle voordelen van Full Operational Lease maar met de flexibiliteit van autohuur. Shortlease modellen worden veelal uit voorraad geleverd en kunnen dus snel ingezet worden voor jouw bedrijfsvoering. Bovendien heeft Shortlease het voordeel dat het tussentijds kan worden aangepast naar je veranderende mobiliteitsbehoefte.

Meer over Shortlease

Persoonlijk advies op maat

Onze accountmanagers staan voor je klaar om samen met jou te bepalen wat het beste is voor jou en je onderneming en laten graag zien wat er allemaal mogelijk is. Wil je weten wat Louwman Zakelijk voor jou kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Mail ons Bezoek Louwmanzakelijk.nl