HomeOnderhoudOnderhoudsbeurt
 

Onderhoudsbeurt voor uw auto

Wanneer u uw auto brengt voor onderhoud bij Louwman Dealerbedrijven weet u altijd precies waar u aan toe bent. U krijgt vooraf een eerlijk serviceadvies, rekening houdend met uw wensen en budget. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave. Pas met uw akkoord gaan we aan de slag.

Als officiële merkdealer hebben we gespecialiseerde technici in huis die continu worden bijgeschoold om uw auto van het beste onderhoud te voorzien.

Wij hebben voor het gemak de verschillende soorten onderhoudsbeurten op een aparte pagina beschreven, klik op de volgende knoppen voor het juist type onderhoud.

Universeel onderhoud  Kleine beurt  Grote beurt

Fabrieksonderhoud

Dit is de wijze van onderhoud welke de fabrikant adviseert. Voor een veilig en betrouwbaar functioneren van uw auto is het raadzaam elke 15.000 km of jaarlijks uw auto te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren onze monteurs uw auto op 50 tot 100 belangrijke punten. Zo voorkomt u overmatige vroegtijdige slijtage en de kans op een verhoogd brandstofverbruik. U kunt uw onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij één van onze vestigingen.

Benieuwd naar de kosten voor een onderhoudsbeurt?

Bekijk de onderhoudsprijzen

Meteen een afspraak maken

Tijd voor een onderhoudsbeurt of APK?

Maak online uw afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Makkelijk en snel een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt.