Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

Shortlease

HomeLeasenShortlease
 

De flexibiliteit en het gemak van shortlease

Flexibiliteit is belangrijk als ondernemer, of als u door een tijdelijke job maar eventjes een auto hoeft te gebruiken. Wij snappen dat. Bij shortlease van Louwman zit u niet vast aan een contract van meerdere jaren, maar kunt u zelf kiezen voor een looptijd. Al vanaf één maand is dat mogelijk.. En na één maand is dit contract weer opzegbaar. Gebruikt u hem langer, geen probleem, u wordt alleen gefactureerd voor de looptijd waarvoor u de auto gebruikt. En rijdt u minder kilometers dan uzelf heeft ingeschat, dan passen wij dat ook aan in de factuur. Het spreekt voor zich dat ook bij Louwman Shortlease in het maandbedrag alles zit, zoals wegenbelasting, verzekering, 24/7 pechhulp in Nederland, reparatie, onderhoud en banden. Er zijn geen verborgen kosten. Een totaalpakket waardoor u niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Hoe werkt het?

U kiest de auto uit die u wilt shortleasen. In het keuzemenu geeft u aan hoeveel kilometers u denkt te gaan rijden met de auto en voor hoeveel maanden je de auto wilt leasen. In het vervolgscherm geeft u daarna aan welke extra opties u eventueel wilt op de auto en of u ook gebruik wilt maken van de ophaal- en brengservice. Een totaalbedrag komt in beeld. Bent u akkoord en blij met uw keuze, dan reserveert u de auto. U ontvangt dan gelijk een bevestigingsmail in uw inbox en onze collega’s nemen binnen één werkdag telefonisch contact met uw op voor aanvullende gegevens die nodig zijn om het acceptatieproces af te ronden. Staan alle verkeerslichten op groen, dan staat uw shortlease auto daarna binnen één werkdag voor u klaar!

Wij zijn er voor u

Wij helpen je kiezen wat het beste is voor u, niet wat het beste is voor ons. Daarom kun u ons altijd bellen voor advies of hulp. Of dat nu over de keuze van de auto gaat, wel of niet een automaat of over de financiële kant van shortlease.