Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeLeasenShortlease
 

Shortlease

Flexibele mobiliteit

U wilt niet gebonden zijn aan langlopende contracten? U wilt graag spoedig over een auto beschikken? U hebt slechts tijdelijk een auto nodig? En u wilt geen dure contracten? Dan is shortlease de oplossing voor u en/of uw bedrijf.

Vandaar

Via onze eigen leasemaatschappij Vandaar, helpen wij u graag op weg wanneer u gebruik wilt maken van shortlease. Leasen voor korte termijn via Vandaar biedt u de flexibiliteit die u zoekt.

Of het hierbij nu gaat om een tijdelijk project of om een nieuwe medewerker die voor korte termijn (bijvoorbeeld als voorloopauto) een auto nodig heeft, shortlease is de oplossing. Vanaf een looptijd van 6 maanden profiteert u al van de voordelen van deze Full Operational Lease service. De grootste plussen van shortlease zijn dat het vele malen goedkoper is dan het huren van een auto en de lease periode gemakkelijk aan te passen is. Een fijn extraatje is dat bij verlenging van het shortlease contract het lease prijs verschil met terugwerkende kracht vanaf inzetdatum wordt gecrediteerd! 

Via de website van Vandaar kunt u direct enkele interessante shortlease aanbiedingen bekijken. Mocht u echter andere vragen/wensen hebben, dan kunt u hiervoor altijd terecht bij onze adviseurs.

Bekijk hier onze interessante shortlease-aanbiedingen

Is shortlease interessant voor u?

Wanneer u voor korte termijn een (extra) auto nodig hebt is shortlease een hele geschikte optie. U bent dan tijdelijk van uw mobiliteitsprobleem verlost en zit u niet vast aan een langlopend contract. 

Zo is shortlease bijvoorbeeld interessant voor:

 • werknemers die op projectbasis bij u werken of gedetacheerd zijn
 • ZZP'ers en MKB-zelfstandigen die tijdelijk over extra auto's willen beschikken
 • medewerkers die in afwachting zijn van een nieuwe auto, waarbij de auto als voorloopauto wordt ingezet
 • startende ondernemers (geen langlopende contracten en dus risico's)
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomten en proefperioden voor buitendienstmedewerkers
 • Evenementen en tijdelijk projecten

De voordelen van shortlease

Omdat we overtuigd zijn van shortlease en de mogelijke oplossing die deze vorm van leasen voor uw mobiliteitsprobleem kan zijn, hier nog even de voordelen van shortlease bij Louwman:
 • Korte looptijden
 • Vele malen goedkoper dan huren
 • Flexibele inzet, al mogelijk vanaf 6 maanden
 • Optimale comfort van een Full Operational Lease
 • Bij verlening contract, credit leaseprijs verschil vanaf inzetdatum

Direct contact

Wilt u meer weten over de (short)leasemogelijkheden die we u kunnen bieden? Onze adviseurs zitten voor u klaar. Wie zij zijn en hoe u hen kunt bereiken ziet u op de Vandaar-pagina.