Louwman Group neemt Toyota-dealer Beukers over

23 Mar, 2022
Louwman heeft Beukers Autobedrijf in ’s Gravenzande en Beukers Autoschade in Vlaardingen overgenomen. Hiermee willen wij verder invulling geven aan de netwerkstrategie in de provincie Zuid-Holland. Alle medewerkers van de Beukers bedrijven worden Louwman-medewerkers.
Vanuit Louwman Group zal regiodirecteur Bram van der Vijver naar verwachting in april 2022 de leiding overnemen van René Beukers. Zij kennen elkaar al jaren. Naast een zorgvuldige overdracht gaat René Beukers, met zijn jarenlange kennis en ervaring, zich bezighouden met het verder vormgeven van de strategie onder de Louwman-vlag. Net als Louwman is Beukers een familiebedrijf, met een rijke Toyota-historie. De samenwerking dateert van 1965, toen Beukers lid werd van de Toyota-organisatie.

René Beukers (Directeur autobedrijf Beukers): “Ik voorzie dat in de automotive-branche schaalvergroting en financiële draagkracht essentieel zijn om succesvol te kunnen blijven in full service dienstverlening. Louwman kan hierin voorzien. Ik ben blij dat de medewerkers onderdak vinden bij dit robuuste familiebedrijf. Ik ben er trots op dat ik een up-and-running bedrijf overdraag.”  

Marco Broere (Algemeen Directeur Louwman Dealer Group): “We zijn verheugd Beukers onder Louwman-vlag te kunnen brengen. Met deze overname bouwen we als Louwman verder aan onze retailstrategie. De overname biedt kansen op schaalvoordelen en verdere professionalisering, zodat de klant ook in de toekomst optimaal kan worden bediend.”