Verzekeren

Sluit direct online je Louwman Autoverzekering af

Louwman Autoverzekering. Altijd verzekerd onderweg

Heb je een gloednieuwe of gebruikte auto gekocht bij jouw Louwman Dealer. Voor elke nieuwe of gebruikte auto is er een geschikte verzekering. Kies dus zelf de dekking die het beste bij jouw gekochte Louwman auto past en vraag een offerte aan. De scherpe premie sluit natuurlijk goed aan bij de verzekering die je kiest.

Premie berekenen

Voordelen

  • tot 5 jaar nieuwwaarde garantie of occasionwaarde garantie
  • € 0,- eigen risico (tot € 175,- bij totale ruitvervanging)
  • direct verzekerd rijden en uw internationaal verzekeringsbewijs digitaal
  • schade herstel bij uw Louwman dealer

Volledig Casco Compleet autoverzekering

Gratis overstapservice

Geen zorgen wij zeggen uw huidige autoverzekering op.
 
Stap 1:
Wij zeggen uw huidige verzekering op, via website of per e-mail, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. U ontvangt hier een bevestiging van.
 
Stap 2:
U nieuwe verzekering gaat in op de afgesproken datum
 
Stap 3:
U kunt verzekerd genieten van uw auto gekocht bij Louwman

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Louwman verzekeraar Bovemij.
 
  024 - 366 56 64
 
Openingstijden: Geopend op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Waarom kiezen voor Louwman Autoverzekering?

Zorgeloos rijplezier verzekerd

Uw Louwman dealer als aanspreekpunt
Één adres voor alle schade: bel de...
Altijd vervangend vervoer bij schade
Een auto gekocht bij Louwman betekent...
Geen eigen risico
Schade aan je auto is al vervelend...

Veelgestelde vragen

Betalen

Wat zijn de mogelijkheden waarmee ik kan betalen bij de vestiging?
U kunt bij alle vestigingen betalen met de pin en in een noodgeval is iDeal ook geen probleem. Voor uw en onze veiligheid accepteren wij geen contact geld en er is ook geen contant geld op de Louwman vestigingen aanwezig. Lees meer over de betaalmogelijkheden.
Ik krijg een factuur over de aanbetaling, maar die zou verrekend worden bij de dealer of via mijn inruilauto, wat nu?
Het klopt dat u een factuur krijgt. Echter onderaan het bedrag staat een zin opgenomen waarin staat dat u deze factuur niet hoeft te betalen. U dient daarvoor uw factuur te openen, dan kunt u dit zelf terug lezen. Alleen als dit er niet staat dan moet u dit bedrag voordat aan ons vergoeden, daarna gaan wij over tot bestelling van de auto.

Schade

Waar moet ik mijn schade herstellen?
Om de schadelast beheersbaar te houden willen wij graag dat u de schade laat repareren door één van de aangesloten dealers van Louwman.

Met dit bedrijf hebben wij afspraken gemaakt voor schadehersteltarieven en vervangend vervoer, bovendien heeft u bij dit bedrijf geen eigen risico (tenzij anders vermeld op het polisblad) en betalen wij de reparatiekosten rechtstreeks uit.

Als reparatie niet mogelijk is of economisch onverantwoord is, dan vergoeden wij in geld.
Wanneer heb ik recht op vervangend vervoer?
U heeft recht op gratis vervangend vervoer als u uw auto laat repareren door een bij Louwman aangesloten dealer en de reparaties langer dan 72 uur duren.
Mijn auto heeft schade, wat nu?
Heeft u schade? Dan kunt u gemakkelijk langsrijden bij de dichtstbijzijnde vestiging. Zij zullen dan een schade intake uitvoeren en u een schatting geven van de kosten en duur van de reparatie. Hier kunt u dan een vervolgafspraak voor maken.

Sommige vestigingen pakken zelf geen schade op, maar zullen u doorverwijzen naar een schade partner. Hier kunt u dan terecht met uw schade. Zij zullen dan een schade intake uitvoeren en u een schatting geven van de kosten en duur van de reparatie. Hier kunt u dan een vervolgafspraak voor maken.
Wanneer kan ik voor schade intake langskomen?
Als u schade heeft aan uw auto, dan zal dit moeten worden bekeken bij een vestiging. Hiervoor kunt u het beste op een rustig moment (tussen 09:00 – 12:00 en 13:30 – 15:30 uur) bij een vestiging langsrijden. Houd er rekening mee dat u even moet wachten voor u aan de beurt bent. Er wordt dan een schaderapport opgemaakt, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Er zijn 3 soorten “schade” waar u voor langs kunt rijden:
• Geschat schadebedrag om achterop een schadeformulier in te vullen (gratis, maar is voor de verzekering niet voldoende).
• Schade intake (afspraak maken voor reparatie).
• Taxatie waarbij een officieel taxatierapport gemaakt moet worden. Kosten zijn € 151,25 incl. BTW (€ 125,- excl. BTW) Dit volstaat voor de verzekering. Laat je de reparatie van de schade uitvoeren bij een Louwman Dealer, wordt de €151,25 in mindering van de werkzaamheden gebracht, dus dat bedrag krijg je dan als korting terugbetaald.

Handige links


De onderstaande links helpen u met het zoeken naar of doorgeven van informatie.

Heeft u schade? Via www.mijnverzekeringsportaal.nl U kunt u schade melden en het schadeformulier en foto’s uploaden, meld u liever schade mobiel, dat kan direct ter plaatse via www.mobielschademelden.nl.

Bent u verhuisd of wilt u andere wijzigingen doorgeven , dan kan dit via www.mijnverzekeringsportaal.nl.

Voorwaarden Louwman Autoverzekering


Onze voorwaarden bestaan uit meerdere onderdelen. Deze onderdelen vormen samen één geheel.
Louwman Autoverzekering wordt uitgevoerd door N.V. schadeverzekering-Maatschappij Bovemij | IBAN: NL29 RABO 0380 2088 81 | KVK Centraal Gelderland 10019550 | vergunningnummer:12000483
Uw gegevens worden vertrouwelijk en geheel in overeenstemming met de bepalingen in de Algemene verordening Gegevensbescherming behandeld.
Voor meer informatie zie de privacyverklaring | Deze webpagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Typefouten voorbehouden.