HomeOver Louwman
 

Al bijna 100 jaar gedreven door auto's

In 1923 starten de heer Louwman en de heer Parqui in Den Haag samen het bedrijf Louwman & Parqui. Een jaar later importeren ze met veel succes Dodges uit Amerika onder de naam G.I.V.A. Dit is het begin van een rijke historie waarbij het familiebedrijf uitgroeit tot een van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector: Louwman Group.

Louwman Dealerbedrijven vandaag

Louwman Dealerbedrijven is onderdeel van Louwman Group en behoort met 50 vestigingen en meer dan 750 medewerkers tot de top 5 automotive retail holdings in Nederland. Met officiële dealerschappen voor de merken Toyota, Peugeot, Mercedes-Benz,  Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi hebben we een automerk voor vrijwel iedere smaak en budget.

We staan voor u klaar

Naast ons brede autoaanbod willen we u de meest complete en persoonlijke service bieden. Dat is niet zomaar een mooie belofte, we hebben ons echt ten doel gesteld 'de meest aanbevolen dealerholding van Nederland' te worden.

We willen dit doel bereiken met een goed georganiseerde en daadkrachtige organisatie, een gezond rendement, zeer tevreden klanten én enthousiaste medewerkers die allemaal één ding gemeen hebben: passie voor auto's.

We nodigen u van harte uit om kennis te maken met een van onze dealerbedrijven bij u in de buurt. Er wacht u een gastvrij onthaal en de weg naar een proefrit is altijd vrij.

Links naar andere onderdelen van de de Louwman Group in Nederland

Louwman Group/OCMS

Louwman Museum

Louwman Exclusive

Louwman & Parqui

B.V. NIMAG

Alcredis

Welzorg

RSR

Yokohama

Landport Europe

Louwman Parts & Services

Accu Viks

Louwman Dealerbedrijven B.V.

Donau 34
2491 BA Den Haag
Tel. +31(0)70 3047300

[email protected]

HR nr. Den Haag 27095155
BTW: NL0047.37.027.B01
ABN AMRO: NL17 ABNA 0426 0561 67