Hallo, wij zijn Louwman.

 

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Het begon ooit klein met de import van het Amerikaanse automerk Dodge. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een organisatie van 3.000 mensen, maar het familiebedrijf zit nog altijd in ons DNA. Wij kiezen daarom heel bewust voor langetermijnrelaties met klanten, leveranciers en onze eigen mensen. We zijn pas net begonnen en hebben ontzettend veel zin in de komende 100 jaar.

Wat beweegt ons?

Louwman is het baken van rust in de hectische autobranche. Wij laten ons niet leiden door de waan van de dag maar focussen op de kern: buitengewoon goed werk leveren. We kunnen daarvoor bouwen op onze mensen, de specialisten. Samen zetten we buitengewoon neer als de absolute standaard in de autobranche.

Wat bieden we jou?

Wij begrijpen dat je het kopen en onderhouden van een auto misschien wel spannend vindt. Daarom zoek je een betrouwbare partner, en dat is precies waar wij als familiebedrijf het verschil maken. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij onbezorgd de weg op kunt. Wat er ook gebeurt.

Waar ken je ons van?

Wij zijn de officiële dealer van de merken Lexus, Mercedes-Benz, Toyota, Peugeot, Suzuki, Mazda, Kia, Opel en smart. Moederbedrijf Louwman Group is daarnaast betrokken bij mobiliteitsoplossingen zoals auto.nl, Driven, Fietsvoordeelshop, Mobility Invest Group en WeGo.


Er werken 3.000 mensen bij de Louwman Group. Behalve in Nederland zijn wij actief in België, Denemarken, Zweden en Tsjechië.
 
 

Louwman Group

Louwman Museum

Louwman Exclusive

Louwman & Parqui

B.V. NIMAG

Toyota Louwman
Financial Services

Welzorg

RSR

Yokohama

Landport Europe

Louwman Parts & Services

Accu Viks

 

Louwman Dealer Groep

Donau 34
2491 BA Den Haag
Tel. +31(0)70 3047300

[email protected]

HR nr. Den Haag 27095155
BTW: NL0047.37.027.B01
ABN AMRO: NL17 ABNA 0426 0561 67