Coronavirus Onze werkplaatsen en showrooms zijn geopend. Meer informatie
 

Volg Louwman op social media!

HomeOver LouwmanSocial Media
 

Volg Louwman op social media en blijf op de hoogte van al het nieuws, leuke feitjes en alle ontwikkelingen. Daarnaast komen er diverse winacties voorbij en houden we je op de hoogte over de leukste evenementen waar wij aanwezig zijn. Welk social media platform je ook gebruikt, Louwman is er ook.

Facebook

Op de Louwman pagina op Facebook vindt je allerlei nieuwsitems, diverse afleveringen, maar natuurlijk ook veel nieuwtjes over onze bedrijven en merken. Daarnaast hebben wij regelmatig winacties! Volg ons daarom direct op Facebook.

Volg Louwman op Facebook

Instagram

We kunnen alle social media kanalen soms amper bij benen maar we zijn wel heel actief op Instagram! Volgen jullie ons al?

Volg Louwman op Instagram

Youtube

Louwman plaatst regelmatig diverse filmpjes op Youtube. Vaak zijn dit promotiefilmpjes van diverse modellen van onze merken. Daarnaast zijn we druk bezig met diverse filmpjes over onze auto's in de showroom, service-adviezen die we geven, maar natuurlijk ook de mooie auto's.

Bekijk onze filmpjes op Youtube

LinkedIn

Wil jij je netwerk vergroten? Volg ons dan ook op LinkedIn. Wij plaatsen diverse vacatures, nieuwtjes voor ondernemers als de groot zakelijke oplossingen. Daarnaast kun je hier alles lezen over diverse ontwikkelingen in automotive sector.

Volg Louwman via LinkedIn