Winnaars Louwman Dakar Challenge met Team Spierings naar Dakar Rally

04 Jan, 2024
Winnaars Louwman Dakar Challenge met Team Spierings naar Dakar RallyJoost Uijtdehaag, truckmonteur bij Louwman Mercedes-Benz in Roosendaal, en Koen Pouwels, monteur bij Louwman Toyota in Waalwijk, nemen deel aan de Dakar Rally 2024, van 5 januari tot 19 januari in Saoedi-Arabië. Zij danken hun deelname aan hun overwinning in de Louwman Dakar Challenge 2024 waarin twee plekken te verdienen waren in Team Spierings. De equipe van rallyrijder Paul Spierings rijdt in de Dakar mee in een buggy.
Paul Spierings is op 31 december samen met Joost Uijtdehaag en Koen Pouwels vertrokken naar Saoedi-Arabië. De race start op 5 januari en de finish staat gepland op 19 januari.

De Louwman Dakar Challenge 2024 bood technische collega’s van Louwman Dealer Group, een dealerholding met meer dan 70 locaties en ruim 1.700 collega’s in Nederland, de kans om een deelnamebewijs te verdienen voor de Dakar Rally. Na twee voorrondes en een finaledag rolden Joost Uijtdehaag en Koen Pouwels als winnaars uit de bus. Zij zijn nu volwaardig lid van Team Spierings en ondersteunen rallyrijder Paul Spierings tijdens de rally op technisch gebied.

De Dakar Rally 2024 – The Wild Heart of the Desert – belooft een meeslepende reis te worden door de uitgestrekte woestijnen van Saoedi-Arabië. De deelnemers krijgen uitdagende terreinen en extreme omstandigheden voor de kiezen en zullen alles uit de kast moeten halen om de finish in Yanbu te bereiken.

Louwman feliciteert Joost Uijtdehaag en Koen Pouwels met hun uitzonderlijke prestatie en ondersteunt hen volledig tijdens deze avontuurlijke reis. De deelname van het tweetal is niet alleen het resultaat van een knap staaltje vakmanschap, maar benadrukt ook de voortdurende inzet van Louwman om haar medewerkers unieke kansen te bieden.

Bekijk hier hoe Joost Uijtdehaag en Koen Pouwels deze unieke prijs hebben gewonnen en volg het avontuur van Dakar Team Spierings in Saoedi-Arabië op de voet. In april 2024 start een nieuwe editie van de Louwman Dakar Challenge, wederom met als inzet deelnamebewijzen voor de Dakar Rally met Team Spierings. Louwman moedigt alle huidige (en toekomstige) monteurs hieraan mee te doen.

Lees meer over Dakar 2024.