Lexus onderhoud

Vertrouwd bij Louwman

Plan direct een afspraak
HomeMerkenLexusLexus onderhoud

Het beste onderhoud voor uw Lexus

Onderhoud aan uw Lexus is erg belangrijk, zeker om deze veilig en betrouwbaar te houden. De Lexus monteurs van Louwman kennen uw auto door en door en gebruiken altijd originele Lexus onderdelen. 

Lexus staat als sterk Japans merk bekend om de betrouwbaarheid. Diverse autotests en klantenreviews bewijzen dit keer op keer. Ook uw Lexus kan echter niet zonder een regelmatige onderhoudsbeurt. Het voorkomen van problemen is tenslotte beter dan genezen. Maak daarom direct een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan uw Lexus.
Plan een werkplaatsafspraak

APK keuring

APK keuring bij louwman
Een nieuwe APK nodig voor uw Lexus? Bij Louwman Lexus kunt u uw auto APK laten keuren terwijl u erop wacht. 

Een nieuwe APK keuring voor uw Lexus kost bij Louwman slechts € 54,95,-  all-in. 

Meer informatie over APK   Plan direct een afspraak

Bandenservice bij Louwman Lexus

De banden van uw Lexus vormen het enige contact tussen u en de weg waarop u rijdt, ze zijn dus cruciaal voor de veiligheid en het comfort van uw auto. Het controleren en tijdig vervangen van uw banden is veiligheidsredenen dan ook zeer verstandig.

Louwman Lexus is uw specialist op gebied van:
- Het vervangen van zomerbanden
- Het vervangen van winterbanden
- Bandenreparatie
- Bandenopslag
- Halfjaarlijkse wielenwissels
- Banden controle
- Wielen balanceren

Meer informatie over banden   Plan direct een afspraak

10 jaar Lexus garantie

Lexus 10 jaar garantie
Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat u kunt verwachten bij aanschaf en het rijden van een auto. Om die reden biedt Lexus nu standaard tot 10 jaar garantie. Zo heeft u nóg meer zekerheid en rijdt u zorgeloos in uw Lexus.

U geniet van 10 jaar garantie bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ook wanneer uw voorkeur uitgaat naar één van onze Lexus occasions profiteert u van deze langere garantieperiode. Zolang de auto bij ons in onderhoud is, wordt deze elk jaar (of 15.000 km) verlengd tot de auto 10 jaar oud is.

Meer informatie

Onderhoudstarieven Lexus

Is uw Lexus toe aan onderhoud? Handig om dan te weten wat een originele onderhoudsbeurt bij uw officiële dealer kost. Op deze pagina vindt u een indicatie op basis van het kenteken en de kilometerstand van uw Lexus. Neem contact met ons op voor een onderhoudsofferte op maat.

Bekijk onderhoudstarievenPlan een werkplaatsafspraak