Mercedes-Benz onderhoud.

Vertrouwd bij Louwman

Plan direct een afspraak

Het beste onderhoud voor uw Mercedes-Benz

Wanneer u uw auto brengt voor onderhoud bij Louwman Mercedes-Benz weet u altijd precies waar u aan toe bent. U krijgt vooraf een eerlijk serviceadvies, rekening houdend met uw wensen en budget. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave. Pas met uw akkoord gaan we aan de slag.

Als officiële merkdealer hebben we gespecialiseerde technici in huis die continu worden bijgeschoold om uw auto van het beste onderhoud te voorzien.
Plan een werkplaatsafspraak Ontdek de serviceprogramma's

Bandenservice bij Louwman Mercedes-Benz

De banden van uw Mercedes-Benz vormen het enige contact tussen u en de weg waarop u rijdt, ze zijn dus cruciaal voor de veiligheid en het comfort van uw auto. Het controleren en tijdig vervangen van uw banden is veiligheidsredenen dan ook zeer verstandig.

Louwman Mercedes-Benz is uw specialist op gebied van:
- Het vervangen van zomerbanden
- Het vervangen van winterbanden
- Bandenreparatie
- Bandenopslag
- Halfjaarlijkse wielenwissels
- Banden controle
- Wielen balanceren

Meer informatie over banden   Plan direct een afspraak

APK keuring

APK keuring bij louwman Mercedes-Benz
Een nieuwe APK nodig voor uw Mercedes-Benz? Bij Louwman Mercedes-Benz kunt u uw auto APK laten keuren terwijl u erop wacht. 

Een nieuwe APK keuring voor uw Mercedes-Benz kost bij Louwman slechts € 39,95, all-in. De APK is gratis bij een grote onderhoudsbeurt. 

Meer informatie over APK   Plan direct een afspraak

De serviceprogramma's voor uw Mercedes-Benz

Ook op het gebied van service mag u van Mercedes-Benz maatwerk verwachten. Daarom zijn er drie onderhoudspakketten voor extra ondersteuning en bescherming.

Met deze serviceprogramma's kiest u voor zekerheid: onderhoud en/of reparaties (afhankelijk van het pakket) zijn inbegrepen voor een vast bedrag per maand. De looptijd en spreiding van de betaling bepaalt u helemaal zelf.

Lees meerDirect aanvragen

Onderhoudstarieven Mercedes-Benz

Mercedes-Benz onderhoud

Bekijk via onderstaande button uw vaste onderhoudstarieven voor veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden, zoals een grote of kleine onderhoudsbeurt en bijvoorbeeld het vervangen van remblokken of ruitenwissers. Zo weet u precies met welke kosten u rekening kunt houden, wel zo transparant.

Indien u onderhoud laat uitvoeren in een van de werkplaatsen van Louwman Mercedes-Benz bent u niet alleen verzekerd van professioneel en betrouwbare zorg, maar is de reparatie voor een jaar gegarandeerd.

Bekijk hier de onderhoudstarieven

Staat uw model er niet bij?
Mail dan naar [email protected]
Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naast een onderhoudsbeurt kan het nodig zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit zal de Service Adviseur uiteraard eerst met u bespreken. 


Plan een werkplaatsafspraak