HomeOnderhoudReparatie & schadeherstel
 

Reparatie & schadeherstel

Bij Louwman Dealerbedrijven mag u er zeker van zijn dat uw reparatie snel, voordelig en vakkundig wordt uitgevoerd. We doen er alles aan om het ongemak voor u zoveel mogelijk te beperken. In de eerste plaats door duidelijk te zijn over de benodigde werkzaamheden en de verwachte kosten. Zijn er meerdere alternatieven voorhanden, dan bespreken we die met u. En als we tijdens de reparatie onverwachte zaken tegenkomen, bellen we meteen om met u te overleggen.

Schade aan uw auto?

Vraag online een prijsindicatie van uw schade. U ontvangt dan 48 uur een prijsindicatie voor de schade.

Prijsindicatie aanvragen

Schade melden bij Louwman dealerbedrijven

Wilt u uw schade melden dan kan dat middels ons schadeformulier. Online binnen 48 uur geregeld. Meldt uw schade via onderstaande link
 

Schade melden

Schadeherstel

In geval van schade nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u snel weer in een perfect herstelde auto rijdt. Bij alle Louwman Dealerbedrijven mag u rekenen op:

  • Vakkundig, FOCWA-erkend schadeherstel of BOVAG-erkend schadeherstel.
  • Gebruik van originele onderdelen en behoud van uw garantie.
  • Altijd gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (ongeacht uw verzekeringsmaatschappij).
  • Volledige ondersteuning bij de administratieve afwikkeling van de schade.

Eigen schadeherstelbedrijven

De laatste jaren zijn de technologische ontwikkelingen in auto’s in een stroomversnelling terecht gekomen. Deze vooruitgang zal nog verder in belang en in tempo toenemen. De belangrijkste redenen van deze innovatie komen voort uit de eisen en wensen die u als klant stelt aan mobiliteit op gebieden als veiligheid en comfort.

Door deze ontwikkelingen wordt de auto steeds complexer. Dat geldt voor de gebruikte materialen, hoogwaardige verbindingstechnieken, sensoren en de software voor de continue bewaking en bijstelling van het voertuig. Het repareren van schades aan een dergelijke auto is niet meer verantwoord mogelijk als de reparateur zich niet bekwaamt in deze technologie en het reparatieproces. De reparatie kan alleen dan goed verricht worden indien er sprake is van regelmatige en relevante scholing en de volledige beschikbaarheid van technische informatie en apparatuur. Hierbij geldt ook dat de monteurs op de hoogte dienen te zijn van de veiligheidsrisico’s. Echte competentie ontstaat pas als de geleerde kennis ook in de praktijk kan worden gebracht en tot ervaring leidt. Bij Louwman is deze ervaring en specialistische kennis voldoende aanwezig.

In geval van schade nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u snel weer in een perfect herstelde auto rijdt. Bij alle Louwman dealer- en autoschadeherstelbedrijven mag u rekenen op:

  • Gebruik van originele onderdelen en behoud van uw merkgarantie. Hierdoor blijft de waarde van uw auto op hoog niveau.
  • Altijd gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (ongeacht uw verzekeringsmaatschappij).
  • Volledige ondersteuning bij de administratieve afwikkeling van de schade.

Schade vestigingen

Ruitschade

Heeft u een sterretje, barst of scheur in uw voorruit? Of is de ruit volledig kapot? Kom naar uw Louwman-vestiging en onze vakkundige medewerkers helpen u snel op weg! Wij verzorgen tevens de volledige afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Wanneer uw verzekeraar eigen risico in rekeningen brengt, komen wij u daar graag in tegemoet.

Meer informatie over ruitreparatie en -vervanging

Spotrepair door Louwman

Kleine schades zijn vervelend. Gelukkig is er spotrepair. Het verhelpen van kleine schades aan uw auto of bedrijfswagen. Bumpers, schermen, portieren, spiegels, motorkap of ergens anders, als het niet groter is dan een A4 dan kan spotrepair uitkomst bieden. Voor meer informatie over spotrepair klikt u op onderstaande button.

Spotrepair

Meteen een afspraak maken

Tijd voor een onderhoudsbeurt of APK?

Maak online uw afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Makkelijk en snel een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt.