bekijk alle modellen  

Onderhoud.

Vertrouwd bij Louwman

Plan direct een afspraak
HomeOnderhoud

Kies uw merk


Een onderhoudsbeurt bij Louwman

Wanneer je je auto brengt voor onderhoud bij Louwman weet je altijd precies waar je aan toe bent. Vooraf krijg je een eerlijk serviceadvies, rekening houdend met jouw wensen en budget. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave. Pas met jouw akkoord gaan we aan de slag. Bovendien bieden wij online direct een transparantie prijsindicatie voor onderhoud aan je auto. 

Als officiële merkdealer van de merken Toyota, Mercedes-Benz, Peugeot, Lexus, Suzuki, Mazda, Kia, Opel, BYD, Mitsubishi en Smart vind je bij ons gespecialiseerde technici die continu worden bijgeschoold om jouw auto van het beste onderhoud te voorzien. Nieuwsgierig naar het verschil tussen een grote beurt en een kleine beurt? Of wil je direct een afspraak maken? Onze specialisten staan voor je klaar.

Kleine beurt  Grote beurt  Maak direct een werkplaatsafspraak  Onderhoudskosten per merk

APK keuring bij louwman

APK keuring


Een nieuwe APK nodig voor je auto? Laat je auto bij Louwman keuren terwijl je erop wacht. 

Tijdens de APK worden onder andere de remmen, verlichting, banden, uitlaatemissie en stuurinrichting gecontroleerd. Een APK-keuring is belangrijk voor de verkeersveiligheid, maar ook om te voorkomen dat uw auto overmatig schade aanricht aan het milieu.

Meer informatie over APK   Plan direct een afspraak

Bandenservice bij Louwman

De banden van je auto vormen het enige contact met de weg, ze zijn dus cruciaal voor de veiligheid en het comfort van je auto. Het controleren en tijdig vervangen van de banden is om veiligheidsredenen dan ook zeer verstandig.

Louwman is jouw specialist op gebied van:
- Het vervangen van zomerbanden
- Het vervangen van winterbanden
- Bandenreparatie
- Bandenopslag
- Halfjaarlijkse wielenwissels
- Banden controle
- Wielen balanceren

Meer informatie over banden   Plan direct een afspraak

Airco onderhoud en reparatie bij Louwman

Airco onderhoud

Bij Louwman weten we alles over airconditioning in je auto. Een airco in de auto zorgt naast verkoeling ook voor het onttrekken van vocht uit de lucht, waardoor aangeslagen autoruiten tot het verleden behoren. Een airco in de auto verhoogt daarmee de verkeersveiligheid. Nadeel is dat het bij uitstek een plek is voor bacteriën en schimmels. Daarom is het van belang om de airconditioning  regelmatig te laten reinigen en onderhouden.

Bij Louwman weet je precies waar je aan toe bent. Wij hebben gecertificeerd personeel voor je klaar staan om het onderhoud of de reparatie aan het aircosysteem van je auto uit te voeren. Je vindt ons altijd in de buurt. Maak snel een werkplaatsafspraak en geniet altijd van een optimaal werkende airconditioning.

Meer weten over onze aircoservice?   Plan direct een afspraak

Reparatie & schadeherstel

Je rijdt in een hightech product en de ontwikkelingen in nieuwe auto’s gaan tegenwoordig bijzonder snel. Als er schade aan je auto ontstaat kun je dit steeds vaker niet zomaar bij een willekeurig autobedrijf of universeel schadehersteller laten repareren. Merkgerichte opleidingen en trainingen zijn van steeds groter belang om deze kennis in huis te hebben.

Bij de schadeherstelbedrijven van de Louwman Dealer Group is deze kennis en kunde aanwezig. Wij investeren hier continu in, omdat je altijd moet kunnen rekenen op de beste kwaliteit en wij bovenal jouw veiligheid zeer belangrijk vinden.

Lees meer   Plan direct een afspraak