HomeLouwman en Welzorg Auto op Maat

Louwman en Welzorg Auto op Maat.

Welzorg Auto op Maat is onderdeel van Louwman Care

Bij Welzorg Auto op Maat kunt u een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen en geheel naar uw wensen en behoeftes laten aanpassen. Dit kan met elk gewenst merk en type auto. De missie van Welzorg Auto op Maat is om mensen met een beperkte mobiliteit veilig en zorgeloos te laten autorijden. Al meer dan 45 jaar is Auto op Maat de specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functionele- of mobiliteitsbeperking. Welzorg Auto op Maat maakt samen met Welzorg Nederland, Welzorg Woning op Maat en RSR onderdeel uit van Louwman divisie Care.

Waar bent u naar op zoek?

private lease auto op maat
rijschool auto op maat
ergonomisch zitadvies auto op maat
canta brommobiel auto op maat
autoaanpassingen auto op maat
aanbod auto op maat
zonnebloemauto auto op maat
 

Aanpassen van uw auto

Het kan zomaar voorkomen dat het autorijden u meer moeite kost dan voorheen. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u niet meer kunt autorijden, integendeel! In samenwerking met Welzorg Auto op Maat willen wij u graag weer op weg helpen.

De ervaren technici van Auto op Maat kunnen vrijwel ieder merk auto aanpassen. Of dat nu voor uzelf is, uw partner of uw kind. Van instapbeugels en handbedrijfsremmen tot kofferbakliften, draai- en comfortstoelen, aangepaste besturing en extra rembekrachtiging.

Kies voor aanpassingen aan uw huidige auto, een aangepaste occasion, private lease of huur een Zonnebloemauto. Heeft u nog geen rijbewijs? Of wilt u rustig wennen aan uw aangepaste auto? Neem dan rij- of gewenningslessen en behaal een aangepast rijbewijs bij Welzorg Auto op Maat. Ontdek wat het beste bij u past!

Private Lease

Met private Lease van Auto op Maat rijdt u voordelig en zorgeloos in een nieuwe aangepaste of rolstoelgeschikte auto of bus. Voor een vast bedrag per maand en zonder onverwachte kosten. Komt u in aanmerking voor een vergoeding vanuit de UWV of PGB, dan kan uw maandelijkse leasebedrag nog lager uitvallen.

Rijschool

Welzorg Auto op Maat is dé rijschool voor mensen met een lichamelijke beperking. Zelfstandig kunnen autorijden is voor veel mensen een belangrijke vorm van vrijheid. Maar wat als deze vrijheid u ontnomen wordt door een lichamelijke beperking en/of ziekte?

Meer over Private Lease  Meer over de rijschool

Ergonomisch zitadvies

welzorg ergonomisch zitadvies

Een goede autostoel is essentieel en zeker bij lange ritten of als u sowieso last ondervind tijdens het autorijden. Bij Auto op Maat passen wij uw huidige stoel aan of meten u op maat een nieuwe stoel aan, zodat deze perfect aansluit bij uw lichaam en wensen.

Canta / Brommobiel

Bent u op zoek naar een Canta of een brommobiel? Welzorg Auto op Maat kan u daarin voorzien. Ook als autorijden niet meer kan en u toch mobiel wilt blijven. En dan het liefst warm en overdekt. Een Canta of brommobiel is dan een perfect alternatief. Hiermee kunt u ook met een fysieke beperking weer veilig en comfortabel de weg op.

Meer over aangepaste autostoelen  Alles over Canta of brommobiel

Autoaanpassingen

Het is mogelijk om uw auto toegankelijk te laten maken voor het vervoer van een rolstoel of scootmobiel door een lift in te laten bouwen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere technische aanpassingen, zoals handgas, handbedrijfsrem en aanpassingen aan de voetpedalen en veel meer. Elke autoaanpassing kan naar wens door ons worden uitgevoerd.

Aanbod van aangepaste auto's en bussen

Op zoek naar een aangepaste auto, een rolstoelauto of een rolstoelbus? Bekijk dan snel de voorraad van Auto op Maat op onze website of bel om uw wensen en behoeften te aan ons door te geven. Iedereen heeft tenslotte andere wensen en behoeften.

Alles over autoaanpassingen  Aanbod aangepaste auto’s

Huur Zonnebloemauto

zonnebloemauto auto op maat

Meer flexibiliteit met de Zonnebloemauto. Wanneer u als rolstoel- of scootmobiel gebruiker bijvoorbeeld op familiebezoek wilt gaan of een afspraak in het ziekenhuis heeft, komt een rolstoelauto goed van pas. Maar hoe komt u daar als u zelf geen rolstoelauto of -bus heeft?

Lees verder over de mogelijkheden