Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeLouwman en Welzorg Auto op Maat
 

Louwman en Welzorg Auto op Maat

Welzorg Auto op Maat onderdeel van Louwman Care

Welzorg Auto op Maat maakt onderdeel uit van Louwman Care. Louwman Care bestaat uit meerdere B.V’.s waaronder Welzorg Nederland BV en Convertium BV. De activiteiten op het gebied van hulpmiddelen voor gemeenten (via de WMO) zijn ondergebracht binnen Welzorg Nederland B.V. De businessunits Woning op Maat, Auto op Maat en Particuliere markt maken onderdeel uit van Convertium BV. Bij Welzorg Auto op Maat kunt u een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen en laten aanpassen geheel naar uw wensen en behoeftes. Dit kan bij ieder merk en model.

Waar bent u naar op zoek?

private lease auto op maat
rijschool auto op maat
ergonomisch zitadvies auto op maat
canta brommobiel auto op maat
autoaanpassingen auto op maat
aanbod auto op maat
zonnebloemauto auto op maat
onderhoud & reparatie auto op maat
 

Aanpassen van uw auto

Het kan zomaar voorkomen dat het autorijden u meer moeite kost dan voorheen. Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u niet meer kunt autorijden, integendeel! In samenwerking met Welzorg Auto op Maat willen wij u graag weer op weg helpen.

De ervaren technici van Auto op Maat kunnen vrijwel ieder merk auto aanpassen. Of dat nu voor uzelf is, uw partner of uw kind. Van instapbeugels en handbedrijfsremmen tot kofferbakliften, draai- en comfortstoelen, aangepaste besturing en extra rembekrachtiging.

Kies voor aanpassingen aan uw huidige auto, een aangepaste occasion, private lease of huur een Zonnebloemauto. Heeft u nog geen rijbewijs? Of wilt u rustig wennen aan uw aangepaste auto? Neem dan rij- of gewenningslessen en behaal een aangepast rijbewijs bij Welzorg Auto op Maat. Ontdek wat het beste bij u past!

Private Lease

Met private Lease van Auto op Maat rijdt u voordelig en zorgeloos in een nieuwe aangepaste of rolstoelgeschikte auto of bus. Voor een vast bedrag per maand en zonder onverwachte kosten. Komt u in aanmerking voor een vergoeding vanuit de UWV of PGB, dan kan uw maandelijkse leasebedrag nog lager uitvallen.
Meer over Private Lease bij Auto op Maat


Rijschool

Welzorg Auto op Maat is dé rijschool voor mensen met een lichamelijke beperking. Zelfstandig kunnen autorijden is voor veel mensen een belangrijke vorm van vrijheid. Maar wat als deze vrijheid u ontnomen wordt door een lichamelijke beperking en/of ziekte?

Meer over de rijschool van Auto op Maat

Ergonomisch zitadvies

passagier welzorg auto op maat
Alles over de aangepaste autostoelen van Welzorg Auto op Maat. Een goede autostoel is van essentieel belang voor uw houding en gezondheid. Een verkeerde houding tijdens het rijden kan diverse klachten veroorzaken.
Meer over aangepaste autostoelen


Canta / Brommobiel

Bent u op zoek naar een Canta of een brommobiel? Welzorg Auto op Maat kan u daarin voorzien. Ook als autorijden niet meer gaat, wilt u mobiel blijven. En dan het liefst warm en overdekt. Een Canta of brommobiel is dan een perfect alternatief. Hiermee kunt u met een fysieke beperking weer veilig en comfortabel de weg op.

Alles over de Canta en brommobielen

Autoaanpassingen

Wanneer u of een gezinslid een lichamelijke handicap heeft, kan dit uw mobiliteit behoorlijk beperken. U bent vaak afhankelijk van uw rolstoel of scootmobiel waardoor autorijden niet meer zo eenvoudig is. Een dagje erop uit, een familiebezoek of naar het werk gaan wordt dan al snel een stuk moeilijker.
Alles over autoaanpassingen


Aanbod van aangepaste auto's en bussen

Op zoek naar een aangepaste auto, een rolstoelauto of een rolstoelbus? Bekijk dan snel de voorraad van Auto op Maat of bel om uw wensen en behoeften te bespreken. Iedereen heeft tenslotte andere wensen en behoeften.

Bekijk het aanbod

Huur Zonnebloemauto

zonnebloemauto auto op maat
Meer flexibiliteit met de Zonnebloemauto. Wanneer u als rolstoel- of scootmobiel gebruiker op familiebezoek wilt gaan of een afspraak in het ziekenhuis heeft, komt een rolstoelauto goed van pas. Maar hoe komt u daar als u niet in het bezit bent van een eigen rolstoelauto of -bus?
Lees verder over de mogelijkheden


Onderhoud & reparatie

Onderhoud van uw hulpmiddel zorgt voor blijvend plezier. Bekijk de tips en lees de handige weetjes over de accu en wielen voor onder andere uw scootmobiel, (elektrische)rolstoel en driewiel of duo-fiets. Of tilliften en de verschillende accessoires die u eventueel heeft.

Meer over onderhoud en reparatie van aangepaste auto's