Aankoopkeuring bij Louwman.

HomeAankoopkeuring

Een onafhankelijk rapport van uw mogelijke nieuwe auto


'Liefde maakt blind.' Verzeker u daarom van een eerlijk en onafhankelijk technisch advies en voorkom onverwachte kosten.

Louwman biedt u een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte auto's. Onze klanten zullen beamen dat u bij Louwman verzekerd bent van een prima product en een uitstekende dienstverlening. Toch kan het zo zijn dat uw oog gevallen is op de auto van uw dromen bij een autobedrijf waar u deze zekerheid niet heeft. Auto's zitten vol met verfijnde techniek en vaak is aan de buitenkant niet zichtbaar of u er verstandig aan doet tot aankoop over te gaan. Ook bij een auto met geldige APK kunnen onderdelen aan vervanging toe zijn door slijtage!

Een aankoopkeuring tegen lage kosten of zelfs gratis?

Wij bieden u een onafhankelijk technisch inzicht in de staat van de auto en controleren de kilometerhistorie zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De auto wordt op maar liefst 20 punten gecontroleerd. Mocht u tot aankoop overgaan en de auto bij één van onze vestigingen aanbieden voor onderhoud dan is de aankoopcontrole nog geheel gratis ook!

Het werkt heel eenvoudig: u maakt een afspraak voor de aankoopkeuring bij één van onze vestigingen en wij zorgen voor een volledig ingevuld aankoopkeuringsformulier. De kosten voor deze aankoopkeuring bedragen slechts éénmalig € 79,- die u weer terugkrijgt wanneer u bij ons de onderhoudsbeurt(en) laat uitvoeren.

Download hier het aankoopkeuringsformulier met de voorwaarden.

Plan zelf uw aankoopkeuring online

Waar kan ik een aankoopkeuring laten uitvoeren?

Voor een aankoopkeuring bij Louwman kunt u in al onze werkplaatsen terecht. Er is vast wel een vestiging in de buurt.
Wegens grote drukte in de werkplaatsen kunnen we deze dienst niet overal op korte termijn aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden bij de vestiging bij u in de buurt.

Voor welke merken kan ik een aankoopkeuring aanvragen?

Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor de aankoopkeuring van de merken die wij als officieel merkdealer vertegenwoordigen, Mercedes-Benz, Peugeot, Toyota, Suzuki, Lexus, smart, Mitsubishi en Mazda. Maar u bent ook van harte welkom met een ander merk. 

Heeft u nog vragen over de aankoopkeuring bij Louwman? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!