Betalen

Alle mogelijkheden op een rij

HomeBetalen

Veilig en snel betalen

Het betalen van een nieuwe auto of een werkplaatsbezoek kan op verschillende manieren. Op deze pagina lees je precies hoe het werkt.

Voor jouw en onze veiligheid accepteren wij geen contact geld en er is ook geen contant geld op de Louwman vestigingen aanwezig.

Een magazijn- en werkplaatsfactuur kan uitsluitend per PIN, iDEAL of Creditcard worden betaald.
Betaling van een aankoopfactuur van een voertuig kan worden voldaan per PIN, iDeal, of vooraf door middel van een bankoverschrijving.

Heb je vragen over de betaalmogelijkheden? Wij helpen je graag verder.

Betalen via iDeal

iDeal is de makkelijkste manier om je autofactuur te betalen. Voor deze betaling heb je alleen een factuurnummer en het totaalbedrag nodig. Zo betaal je een factuur via iDeal:

  1. Selecteer hier de vestiging, deze staat op je factuur. 
  2. Klik op “Betalen met iDeal”
  3. Volg de betalingsinstructies

Vind je vestiging

Betalen via bankoverschrijving

Autofacturen kunnen ook via bankoverschrijving worden voldaan. De rekening- en factuurnummers staan bovenaan de factuur. Het totaalbedrag vind je onderaan.

De betaling van een nieuwe auto kan tot uiterlijk twee dagen voor aflevering. 

Betalen met pin

Werkplaatsfacturen kun je pinnen of betalen met een Creditcard  op het moment dat je de auto op komt halen. De aanschaf van een auto betaal je met PIN, iDeal, of vooraf door middel van een bankoverschrijving

Bij grotere bedragen is het belangrijk om de pinlimiet eenmalig te verhogen. Dit kan bij de meeste banken online. Let op, het gaat hierbij om de paslimiet en niet om de limiet van de bankieren-app zelf. Deze worden nog wel eens door elkaar gehaald.