Schadeherstel

Vakmanschap door 100 jaar ervaring

Schade melden
HomeOnderhoudSchadeherstel

Jouw partner voor vertrouwd schadeherstel

Schade aan je auto is natuurlijk erg vervelend. Een ongeluk is zo gebeurd, maar wees gerust - wij nemen ook in zo'n geval al je zorgen weg en regelen alles, inclusief de afhandeling met je verzekering.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor gecertificeerd schadeherstel aan alle merken, waaronder Peugeot, Opel, Mercedes-Benz, Kia, Toyota, Lexus en Suzuki. Ons toegewijde team van specialisten zorgt ervoor dat jouw beschadigde auto in vertrouwde handen is.

Hoe werkt het?

Step 1

Meld je schade

Online of kom langs voor een intake
Step 2

Breng je auto

En geniet van gratis vervangend vervoer
Step 3

Wij regelen de rest

Haal je auto in perfecte staat op

Merkerkend schadeherstel

De moderne auto is voorzien van tal van veiligheidssystemen, computers en sensoren. Deze actieve en passieve veiligheidssystemen kunnen alleen hun werk doen als deze na een ongeval in originele staat worden teruggebracht. Daarom kun je erop rekenen dat bij ons altijd de richtlijnen van de fabrikant worden gevolgd. Daarnaast kun je vertrouwen op:

 Vakkundig, FOCWA/BOVAG-erkend schadeherstel
 Gebruik van originele onderdelen en behoud van de garantie
✓ Altijd gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (ongeacht je verzekeringsmaatschappij)
✓ Volledige ondersteuning bij de administratieve afwikkeling van de schade

Onze diensten

Je bent bij ons aan het juiste adres voor schadeherstel op alle vlakken. Of het nu gaat om bijvoorbeeld volledig herstelruitschade, spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, ADAS kalibratie of velgherstel, onze specialisten staan klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen. Geef je auto af bij een van onze dealervestigingen of direct bij een van de schadeherstelbedrijven en wij regelen de rest. Met onze uitgebreide expertise en geavanceerde technieken kunnen we schade op alle vlakken effectief aanpakken en je auto terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat. 

Jouw tevredenheid en veiligheid hebben bij ons de hoogste prioriteit.