Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeSuzuki
 

Suzuki

Suzuki bij Louwman

Louwman is de officiële Suzuki-dealer voor uw omgeving. Bij Louwman staan wij altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.  Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte Suzuki. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie aan uw Suzuki.  Dus kom langs bij één van onze vestigingen.

Over Suzuki

Suzuki staat voor betrouwbaarheid en is eerlijk en betaalbaar in aanschaf en in gebruik. Zo produceert Suzuki auto's die zijn voorzien van slimme en doordachte innovaties.  

Suzuki Jimny bij Louwman
Swift

Suzuki Service

Suzuki staat bekend om betrouwbaarheid. Toch heeft ook uw Suzuki regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. U kunt dan ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw Suzuki. Om zo transparant mogelijk met u te communiceren vindt u op onze website adviesprijzen voor onderhoud. Ook kunt u voor maar € 19,95 een APK laten uitvoeren. Bent u in het bezit van een Louwman Service Card? Dan is deze APK helemaal gratis. Ook bij een grote onderhoudsbeurt is een APK gratis. 

Werkplaatsafspraak maken

 APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) zorgt voor de bescherming van het Milieu en dient om de verkeersveiligheid te bevorderen. Voor maar € 19,95 voeren wij een APK uit aan uw Suzuki.  Bent u in het bezit van de Louwman Service card? Dan is deze APK gratis. Ook bij een grote onderhoudsbeurt aan uw Suzuki is de APK gratis.

Louwman Service Card

Klanten van Louwman hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de Louwman Service Card t.w.v. € 29,95. Deze Service Card krijgt u gratis bij de aankoop van een auto of na een onderhoudsbeurt. Deze Service Card kan een jaar lang gratis gebruikt worden en is daarna ieder jaar te verlengen.  Deze kaart geeft u extra privileges en services.  Zo krijgt u met deze kaart bijvoorbeeld een gratis winter- en zomercheck, een gratis APK, 10% korting op vele accessoires en nog veel meer services. Meer weten over de Louwman Service Card?  Klik dan hier. 

Louwman vestigingen met Suzuki

Louwman vertegenwoordigt Suzuki met vijf verschillende vestigingen. U kunt voor een nieuwe of een gebruikte Suzuki terecht bij één van onze acht vestigingen. Ook voor onderhoud kunt u bij deze vestigingen terecht.  Wij zijn te vinden in de regio Breda, Oosterhout, Purmerend, Rotterdam en Veendam. 

Suzuki voorraad, nieuw of occasion

Wij hebben diverse nieuwe en gebruikte Suzuki modellen op voorraad, zoals de Vitara, Swift, Ignis, Baleno en de S-Cross. U kunt bij één van onze vestigingen terecht om deze modellen te bekijken. Ook kunt u online onze voorraad bekijken. 

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Suzuki?
Wij hebben een aanbod van 136 Suzuki's voor u beschikbaar.
 
Louwman