Suzuki Swace

De ruime Full Hybrid stationwagon van Suzuki.

  • Direct naar:
  • Full hybrid
  • Actie
  • Proefrit afspraak
  • Aanbod

Ervaar de voordelen van Full Hybrid

De Suzuki Swace is een sportieve, zuinige en comfortabele stationwagon met Full Hybrid-systeem. Deze ruime wagon beschikt over een atletisch design met de focus op ultiem rijcomfort. De Swace is compleet uitgerust in premium kwaliteit en is zeer ruim. Kom de Swace ervaren bij Louwman Suzuki. 

Offerte aanvraag  Plan showroom bezoek 

103 kw / 140 pkGezamenlijk vermogen
596 literBagageruimte
230 NmKoppel
Ervaar de voordelen van Full Hybrid

Efficiente kracht

De geavanceerde hybride aandrijflijn maakt gebruik van een elektromotor, een verbrandingsmotor of beide tegelijk afhankelijk van de rijomstandigheden. Een laag benzineverbruik en een geringe CO2-uitstoot zijn het resultaat, evenals een soepele en krachtige acceleratie die het rijplezier merkbaar verhoogt.

Standaard Full Hybrid aandrijflijn met 140pk systeemvermogen

De Suzuki Swace wordt aangedreven door een krachtige elektromotor en samen met de 1,8 liter benzinemotor bedraagt het gezamenlijk vermogen 103 kW/ 140 pk , hierbij is de CO2-uitstoot met 1 gram teruggebracht naar 102 gram/ km. Dankzij het hogere vermogen is de acceleratietijd van 0-100 km/u met 1,7 seconden verkort tot 9,4 seconden

Zeer veel binnenruimte en 596 liter bagageruimte

Het interieur biedt volop ruimte aan 5 personen en hun bagage. De wielbasis meet 2.700mm en er is maar liefst 596 liter bagageruimte beschikbaar, welke overigens uit te breiden is naar maximaal 1.606 liter met de achterbank neergeklapt.

Tweede model in samenwerking met Toyota, Stoer design, focus op rijcomfort

Dankzij het lage zwaartepunt en geavanceerde wielophanging is de wegligging van de Suzuki Swace zeer zeker en comfortabel. Het model is standaard uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen, welke bijdragen aan het comfort onderweg. Het interieur biedt volop ruimte aan 5 personen en hun bagage. De wielbasis meet 2.700mm en er is maar liefst 596 liter bagageruimte beschikbaar, welke overigens uit te breiden is naar maximaal 1.606 liter met de achterbank neergeklapt.

Geef comfort de ruimte met de Suzuki Swace.

Waar je ook naartoe gaat met deze ruime Full Hybrid Wagon, je bent altijd verzekerd van rijplezier en stijl. Ruim, comfortabel en efficiënt, het zijn eigenschappen die bij tal van dagelijkse activiteiten van pas zullen komen. Niets staat je in de weg om elke dag de ecovriendelijke Suzuki Swace te ervaren.

Maak elke rit leuker voor jezelf en je gezin in de Suzuki Swace.

De souplesse en de stabiele wegligging verhogen het rijplezier, elke dag weer. Het ruime interieur opent de weg naar tal van activiteiten in je vrije tijd. Wat je bestemming ook is, de reis ernaartoe zal memorabel zijn.

Reizen over snelwegen en binnenwegen in harmonie met de natuur.

De Full Hybrid aandrijflijn zorgt voor een schonere en brandstof besparende manier van rijden, met behoud van een krachtige acceleratie. Elke rit in de Suzuki Swace geeft je voldoening en een trots gevoel.

Dynamisch en atletisch.

De Suzuki Swace trekt de aandacht vanuit elk oogpunt. De sportieve voorzijde heeft opvallend strak gelijnde LED-koplampen en een grote grille met honingraatstructuur. Laag en breed met een duidelijk silhouet. De Suzuki Swace valt op en zal mensen zeker nog eens doen omkijken

De pracht en het praktische op de proef stellen? Reserveer je proefrit.

Nieuwsgierig geworden naar de Suzuki Swace? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit en ontdek wat deze bijzondere bolide voor je in petto heeft.
De pracht en het praktische op de proef stellen? Reserveer je proefrit.

Ervaar de Suzuki Swace.

Bij één van onze vestigingen.

Mogelijk interessant voor u:

1.8 Hybrid Style
2024 / Hybride / 1 km
€ 39.189
1.8 Hybrid Style
2024 / Hybride / 2.500 km
€ 32.995