Suzuki Across

De ruime en sportieve SUV met een zeer efficiënte Plug-in Hybrid-aandrijflijn.

Rijk uitgerust

Het nieuwe topmodel van Suzuki is uiteraard standaard voorzien van een zeer rijke uitrusting. De Acros is standaard uitgerust met onder meer LED-verlichting, automatische airconditioning, 19 inch lichtmetalen velgen en een 9 inch touchscreen met navigatie, Apple CarPlay en Android Auto. Ook het Suzuki Safety System Pro is standaard, met onder meer Dynamic Radar Cruise Control (DRCC), Road Sign Assist (RSA), Lane Tracing Assist (LTA), Blind Spot Monitor (BSM), Pre-Collision System (PCS) en Rear Crossing Traffic Alert (RCTA).

Suzuki Across is te bestellen in zes verschillende exterieurkleuren: White Pearl Crystal Shine, Silver Metallic, Attitude Black Mica, Sensual Red Mica, Gray Metallic en Dark Blue Mica

Offerte aanvraag
Rijk uitgerust

Standaard 6 jaar garantie

Bij aanschaf van een nieuwe Suzuki kunt u vertrouwen op 6 jaar fabrieksgarantie. Wanneer er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructiefouten ontstaan, dan zorgen wij kosteloos voor reparatie of vervanging met originele onderdelen. 

De volledige garantie bestaat uit:
  • Algemene garantie - 6 jaar of maximaal 150.000km
  • Carrosseriegarantie - 12 jaar zonder kilometerbeperking
  • Lakgarantie - 3 jaar zonder kilometerbeperking
Vind uw nieuwe Suzuki
Standaard 6 jaar garantie

Plug-in Hybride aandrijflijn

De Suzuki Across combineert het beste van twee werelden: aansprekende prestaties en een zéér laag gecombineerd verbruik. De Plug-in hybride aandrijflijn bestaat uit een krachtige elektromotor én een 2,5 liter viercilinder benzinemotor. Dankzij de elektromotor profiteert u van een fors koppel bij lage snelheden, terwijl de benzinemotor zorgt voor een soepele acceleratie bij hogere snelheden. Het maximaal systeemvermogen bedraagt 225kW (306pk), wat resulteert in een soepele acceleratie van 0-100km/h in slechts 6,0 seconden. Tegelijkertijd is de C02 uitstoot met gemiddeld slechts 22 gram per kilometer extreem laag voor een auto van dit formaat. Wanneer de 18,1 kWh lithium ion-accu volledig is opgeladen kan de Suzuki Across tot 75 kilometer achter elkaar volledig elektrisch afleggen, meer dan voldoende voor het gemiddelde dagelijkse woon-werkverkeer in Europa van ongeveer 50 kilometer.

E-Four vierwiel aandrijving

De Suzuki Across beschikt standaard over het geavanceerde E-Four vierwielaandrijvingsysteem. Dit systeem biedt bestuurders echte 4x4-prestaties met behoud van een zeer gunstig brandstofverbruik. Een onafhankelijke 40 kW-elektromotor stuurt de achterwielen aan. In combinatie met de aandrijflijn op de voorwielen kan de koppelverdeling voor:achter van 100:00 tot 20:80 worden geregeld. Voordelen van dit systeem zijn onder meer verbeterde stabiliteit tijdens het wegrijden op gladde oppervlakken, zoals besneeuwde wegen en zeer zeker weggedrag tijdens bochten op verschillende wegdekken.

Ervaar de Suzuki Across

In de showroom bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

2.5 Plug-in Hybrid Style
2020 / Hybride / 55.304 km
€ 39.450