Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeGarantie
 

Garantie op een occasion van Louwman

Zekerheden voor uw gebruikte auto

Het kopen van een gebruikte auto brengt altijd enige onzekerheid met zich mee. De auto heeft immers al een verleden en u kunt niet altijd alle gebruiks- en slijtagesporen zien. Omdat wij ons hiervan bewust zijn willen we deze eventuele aanwezige onzekerheid graag bij u wegnemen. U krijgt daarom garantie bij een gebruikte auto van Louwman Dealerbedrijven. Omdat wij vertrouwen hebben in de producten die u bij ons koopt en omdat wij de grootst mogelijke zorg hebben besteed aan de auto's die wij u aanbieden. 

Naast een overkoepelende garantie die wij aanbieden voor iedere Louwman occasion (mits anders omschreven in de aanbieding) via de BOVAG, zijn er voor de merken die wij vertegenwoordigen, specifieke merk occasionlabels. De dekking van de verschillende occasiongaranties zijn vaak zeer compleet en bieden u vaak gratis vervanging of reparatie in één van de Louwman werkplaatsen.

Uiteraard gelden de verschillende occasiongaranties, naast de eventueel nog aanwezige fabrieksgarantie (bij jong-gebruikte occasions).

Onze occasiongaranties

Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende garanties die wij bieden op de door ons aangeboden gebruikte auto's. Op de BOVAG-occasiongarantie na, zijn deze garanties merk-gebonden. Wilt u meer informatie over een specifieke garantie, klikt u dan hieronder door naar de extra toelichting.

Vragen over occasion garantie?

Heeft u vragen over één van de garantiepakketten bekijk dan de specifieke pagina's van het garantiepakket/label voor meer informatie. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur bij één van onze vestigingen.

Bent u verzekerd van de door ons geleverde garanties en op zoek naar een gebruikte auto die bij u past? Ga dan direct via onze online occasionzoeker op zoek naar uw volgende auto.