Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeMitsubishi
 

Mitsubishi dealer in Bergen op Zoom

Louwman Bergen op Zoom is officieel Mitsubishi-dealer in de regio. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Mitsubishi's maar ook voor onderhoud en reparatie. Wij repareren of onderhouden uw auto met originele Mitsubishi-onderdelen. Bekijk onze vestiging aan de Edisonlaan te Bergen op Zoom of plan meteen een proefrit.

Maak een proefrit

Louwman Mitsubishi Bergen op Zoom

Mitsubishi Motors is opgericht door Yataro Iwasaki in 1870. De naam betekent 'drie diamanten' en deze zijn terug te vinden in het logo. Sinds 1917 ontwikkelt Mitsubishi Motors auto's in Japan met een aantrekkelijk, no-nonsene design en geavanceerde techniek voor mensen overal ter wereld die op zoek zijn naar een unieke compromisloze rijervaring. Ook denkt Mitsubishi Motors aan het milieu door steeds zuinigere en schonere motoren te ontwikkelen met een lagere CO2-uitstoot. Zo heeft Mitsubishi bijvoorbeeld de Outlander PHEV ontwikkeld met een geavanceerde Plug-in Hybride aandrijflijn.
Mitsubishi

De Service van Mitsubishi

Onderhoud

Om uw Mitsubishi in goede vorm te houden is onderhoud noodzakelijk. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw Mitsubishi. Om uw Mazda in topconditie te houden is regelmatig onderhoud belangrijk. Bij Louwman kunt u terecht voor een kleine - of een grote onderhoudsbeurt. Omdat wij graag open en transparant met u communiceren maken wij van onze onderhoudsprijzen geen enkel geheim. We vertrouwen tenslotte op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze Japanse Merken. Mazda is daarop geen uitzondering. Wilt u weten wat een onderhoudsbeurt voor uw Mazda kost of wilt u meteen online een afspraak inplannen?  

Bekijk de onderhoudsprijzen             Maak een werkplaatsafspraak

onderhoud mitsubishi

Louwman diensten voor Mitsubishi rijders

Louwman Service Card

Bij Louwman bieden wij u de Louwman Service Card t.w.v € 29,95. Deze Service Card geeft u een jaar lang extra privileges en services, waaronder een gratis winter- en zomercheck, een gratis APK en 10% korting op vele accessoires. U ontvangt deze kaart gratis bij aankoop van een auto of na een onderhoudsbeurt. 

APK  

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is  een keuring die er voor zorgt dat het milieu wordt beschermd en die de verkeersveiligheid bevordert. Voor €29,95 kunt u al een APK laten uitvoeren voor uw Mitsubishi. Met de Louwman Service Card is deze APK zelfs gratis. Naast de APK is ook regelmatig onderhoud aan uw Mitsubishi erg belangrijk. Bij een grote onderhoudsbeurt is een APK zelfs gratis.

Onze voorraad Mitsubishi modellen

Bij Louwman hebben wij altijd een ruime voorraad Mitsubishi's. U kunt bij ons terecht voor tweedehands Mitsubishi's maar ook voor Mitsubishi's die nieuw op voorraad zijn. Door de ruime keuze staat uw volgende Mitsubishi er ongetwijfeld tussen!

Bekijk onze Mitsubishi voorraad
voorraad Mitsubishi
Op zoek naar een nieuwe of een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van 3500 auto's voor u beschikbaar.