Coronavirus Onze werkplaatsen en showrooms zijn geopend. Meer informatie
 

Het is tijd voor de lente bij Louwman Toyota!

Eropuit met uw Toyota

Plan een werkplaatsafspraak
HomeActiesToyota actiesHet is tijd voor de lente bij Louwman Toyota!
 

Rijd opgeruimd het voorjaar tegemoet

We gaan langzaam de lente tegemoet. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En met de lente in aantocht, wordt het tijd voor de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan u daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kunt u maximaal genieten in uw Toyota!

Plan een werkplaatsafspraak

Eropuit- en aircocheck

Laat uw airco regelmatig controleren zodat deze altijd in topconditie is. Ervaart u minder koude lucht uit de ventilatieroosters óf een muffe lucht in de auto? Dan werkt uw airco waarschijnlijk niet goed meer.

Wij controleren uw airco op een aantal punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van uw airco te kunnen blijven genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik.
Mocht uit deze check naar voren komen dat het systeem bijgevuld dient te worden of bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan zullen we dat met u overleggen. Als u ervoor kiest om deze vloeistof te laten bijvullen of onderdelen te vervangen, dan mogen wij u nu 25% korting aanbieden.
Voorkom airco probelemen:
  • Stel airco-onderhoud niet uit, dit is één van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco
  • Schakel uw airco 5 minuten voordat u uwbestemming bereikt uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen en ontstaan er geen nare luchtjes
  • Het koudemiddel in uw airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8 tot 10%
Bij de eropuit check controleren wij voor €24,95 uw auto op alle cruciale punten, waaronder de accu. Daarnaast vullen we de vloeistoffen bij en brengen we de banden op spanning. Of laat voor €19,95 uw airconditioning checken, zodat u gegarandeerd het hoofd koel houdt. Laat u de eropuit check en de aircocheck samen uitvoeren, dan betaalt u slechts €37,50.

Plan een eropuit- en/of aircocheck

Een blinkende auto

Maak de voorjaarschoonmaak van uw auto compleet met een Waxoyl behandeling. De autolak is dan beter bestand tegen o.a. vuil, regen, zonlicht en luchtverontreiniging. Hierdoor wordt de glans beter behouden en kunt u uw auto beter schoonhouden. Voor € 249,95 wordt u auto van binnen en buiten gepoetst, inclusief een Waxoyl coating om de lak te beschermen. 

Voor deze behandeling hebben wij de auto ongeveer een dag nodig, maar dan krijgt u uw auto weer terug in showroom staat!

Plan uw afspraak

Op vakantie met de auto


Grote kans dat u er dit voorjaar met de fiets op uit trekt. Ontdek de mooiste fietsroutes in eigen land, ook buiten uw regio. Want met ons aanbod op het monteren van een trekhaak óf een bijpassende fietsendrager, neemt u gemakkelijk uw fiets mee. Laat daarom uw trekhaak monteren, nu extra voordelig met maar liefst 20% korting!

Informeer bij één van onze vestigingen naar de mogelijkheden.

Vind uw vestiging