Coronavirus Onze werkplaatsen en showrooms zijn geopend. Meer informatie
 

Covid-19

Welke maatregelen neemt de Louwman Dealer Group?

HomeCorona
 

Louwman Dealer Group staat altijd voor u klaar!

Tijdens de lockdown staat Louwman Dealer Groep altijd voor u klaar. In deze tijd willen wij u zo goed mogelijk en persoonlijk van dienst zijn. Wij hebben daarom een aantal maatregelen genomen om binnen de richtlijnen van het RIVM een zo veilig en volledig mogelijke service te blijven bieden.

U bent van harte welkom in onze showroom

Onze showrooms zijn weer open en wij verwelkomen u graag, vanaf 28 april, zowel met als zonder afspraak. Bovendien staan onze adviseurs voor u klaar in onze online showroom. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Heeft u een vraag over inruilwaarde van uw auto? Wij helpen u graag zo persoonlijk mogelijk: telefonisch, e-mail of via online diensten als Microsoft Teams, Google Meet of Zoom. Ook als u vragen heeft of advies wilt over de historie van een auto, verzekeringen of financiering zijn wij, 7 dagen per week, van 9.00 tot 21:00 uur voor u bereikbaar. Wilt u een auto in de showroom komen bezichtigen of een proefrit maken, dan kunt u ons vanaf 28 april weer zonder afspraak bezoeken. Er geldt echter een maximum van één klant per 25 m2. Wilt u zeker weten dat u onze showroom kan bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

  Plan showroom bezoek

Proefrit en aflevering aan huis 
Heeft u interesse in een proefrit? Of wilt u aflevering aan huis van uw nieuwe bolide? Dat is mogelijk, maar vraagt enige aanpassingen.

Meer weten hierover?
Neem contact op met de vestiging.

Uw auto online bestellen?

louwman auto.nl corona thuisbezorgd
Zelfs dat is mogelijk. U kiest snel en makkelijk online uw auto uit, die auto.nl gratis en met volle tank bij u thuisbrengt. Spannend? Valt mee: er geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Niet tevreden? auto.nl haalt de auto gewoon weer op. 

Bezoek auto.nl

Onze werkplaatsen zijn geopend

werkplaats afspraak louwman corona

U bent bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie en de APK van uw voertuig. Voor kleine zaken als kapotte lampjes, Adblue bijvullen en het oppompen van de banden kunt u gerust zonder afspraak langskomen. Voor onderhoud en reparatie raden wij u aan om een afspraak in te plannen. 

Maak een werkplaatsafspraak

Staat uw auto in onze werkplaats en moet u ergens naartoe?
Wij bieden de mogelijkheid tot vervangend vervoer, ook een gratis (elektrische) fiets behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u al een afspraak gepland staan en wilt u deze wijzigen?
Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Tijdens uw bezoek

Wanneer wij u persoonlijk van dienst zijn, bijvoorbeeld tijdens een werkplaatsbezoek of in een zakelijke setting, dan houden we ons aan de volgende richtlijnen:
  • 1,5 meter afstand
  • Wij dragen mondkapjes als we in ons pand staan of lopen, als we zitten mogen ze af
  • Onze monteurs hebben handschoenen aan
  • Alle (werkplaats)apparatuur wordt extra gereinigd
  • We gebruiken beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur