Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Covid-19

Welke maatregelen neemt de Louwman Dealer Group?

HomeCorona
 

Louwman Dealer Group staat altijd voor u klaar!

Tijdens de lockdown staat Louwman Dealer Groep altijd voor u klaar. In deze tijd willen wij u zo goed mogelijk en persoonlijk van dienst zijn. Wij hebben daarom een aantal maatregelen genomen om binnen de richtlijnen van het RIVM een zo veilig en volledig mogelijke service te blijven bieden.

Werkplaats blijft open, bezoeken op afspraak

werkplaats afspraak louwman corona

Alle geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan. Onderhoud, reparatie en de APK van uw voertuig zijn noodzakelijke behoeften en mogen plaatsvinden. Om die reden blijft onze werkplaats geopend.

Uw auto langs brengen kan uitsluitend op afspraak.
Om dit zo veilig en verspreid mogelijk te kunnen plannen, hebben wij onze openingstijden verruimd. Zo zijn de werkplaatsen nu ook op zaterdag tot 17.00 uur geopend voor halen en brengen van uw auto en het maken van een afspraak.


Maak een werkplaatsafspraak

Staat uw auto in onze werkplaats en moet u ergens naartoe?
Wij bieden de mogelijkheid tot vervangend vervoer, ook een gratis (elektrische) fiets behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u al een afspraak gepland staan en wilt u deze wijzigen?
Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Tijdens uw bezoek

Wanneer wij u persoonlijk van dienst zijn, bijvoorbeeld tijdens een werkplaatsbezoek of in een zakelijke setting, dan houden we ons aan de volgende richtlijnen:
  • 1,5 meter afstand
  • Wij dragen mondkapjes als we in ons pand staan of lopen, als we zitten mogen ze af
  • Onze monteurs hebben handschoenen aan
  • Alle (werkplaats)apparatuur wordt extra gereinigd
  • We gebruiken beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur

U bent welkom in onze digitale showroom

Onze fysieke showrooms zijn weliswaar gesloten, maar onze adviseurs staan voor u klaar in onze digitale showroom. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Heeft u een vraag over inruilwaarde van uw auto? Wij helpen u graag zo persoonlijk mogelijk: telefonisch, e-mail of via online diensten als Microsoft Teams, Google Meet of Zoom. Ook als u vragen heeft of advies wilt over de historie van een auto, verzekeringen of financiering staan wij voor u klaar. 

Bezoek online showroom


Proefrit en aflevering aan huis 
Heeft u interesse in een proefrit? Of wilt u aflevering aan huis van uw nieuwe bolide? Dat is mogelijk, maar vraagt enige aanpassingen.

Meer weten hierover?
Neem contact op met de vestiging.

Uw auto online bestellen?

louwman auto.nl corona thuisbezorgd
Zelfs dat is mogelijk. U kiest snel en makkelijk online uw auto uit, die auto.nl gratis en met volle tank bij u thuisbrengt. Spannend? Valt mee: er geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Niet tevreden? auto.nl haalt de auto gewoon weer op. 

Bezoek auto.nl

Zakenrelatie? Afspreken op vestiging mogelijk

Voor zakelijke relaties blijft het mogelijk om op onze locaties af te spreken. Maakt u dan alstublieft een afspraak via het e-mailadres [email protected].nl. Daarbij houden wij ons aan de eerder vermelde richtlijnen. Dat geldt ook voor de bezoeker.  


Wij staan voor u klaar tijdens de lockdown
Wij staan voor u klaar, juist nu. We doen onze uiterste best om iedereen goed van dienst te zijn. Zowel fysiek in onze werkplaatsen als op afstand. Heeft u nog vragen over onze werkwijze tijdens de lockdown of hoe wij omgaan met bepaalde protocollen? Neem contact met ons op, geen enkel probleem.
Neem contact op