HomeAuto verkopen
 

Verkoop uw auto aan Louwman

Ontvang vrijblijvend een bod op uw auto

Wilt u uw auto verkopen? Verkoop uw auto dan aan Louwman. Een auto verkopen kan een tijdrovende en bovendien ingewikkelde klus zijn, vraag daarom bij ons een gratis bieding op. Wij geven u binnen 1 werkdag een competitieve en vrijblijvende bieding per e-mail of telefoon.Wij kopen alle auto’s

Wij kopen elke auto, ongeacht het merk, bouwjaar of staat van de auto. Vraag daarom gerust een inkoopprijs op middels onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verkoop uw auto aan Louwman

Welkom bij Louwman. Hier kunt u zonder stress uw auto verkopen. Met ruim 40 vestigingen in Nederland bieden wij hoogwaardige service aan iedereen die van zijn of haar auto af wil. Binnen 1 werkdag na uw aanvraag ontvangt u van ons een marktwaardige bieding op uw auto.

Doe hier een aanvraag en ontdek wat uw auto waard is. Maak daarna een afspraak bij één van onze Louwman vestigingen voor een gratis en vrijblijvende eindcontrole. Op locatie wordt uw auto in een half uur getaxeerd om de staat van uw auto te controleren. In de tussentijd kunt u genieten van een kopje koffie of rondkijken tussen onze scherp geprijsde voorraadauto’s of wie weet komt u een mooie occasion tegen waar u uw auto tegen zou willen inruilen.

Gaat u akkoord met ons definitieve bod, dan kopen wij uw auto graag in. Wij verzorgen alles in dit proces. Wij zorgen direct voor een vrijwaring en maken het geld naar uw rekening over. Na dat alles geregeld is, breng wij u thuis. 

Waarom uw auto verkopen aan Louwman?

Alle voordelen op een rij:
 • Wij betalen direct het overeengekomen bedrag uit op uw bankrekening.
 • Met ruim 40 vestigingen in heel Nederland altijd goed bereikbaar.
 • Door jarenlange ervaring hebben wij veel expertise op het gebied van taxatie en autoverkoop.
 • Wij verzorgen alle administratie wanneer u uw auto verkoopt aan ons. U ontvangt direct van ons een vrijwaring, uw wegenbelasting wordt stilgezet en u kunt hiermee ook uw verzekering opzeggen.
 • Een vertrouwd adres. Louwman is onderdeel van Louwman en staat bekend als één van de beste dealerbedrijven van Europa.
 • U bent nergens toe verplicht. Wilt u uw auto toch liever niet verkopen? Geen probleem, alles is geheel vrijblijvend en het kost u niks.
 • Wij bieden u na het inleveren van de auto een thuisbrengservice indien u in een straal van 25 km bij de vestiging vandaan woont. Anders bieden wij u wegbrengservice naar een nabijgelegen trein- of busstation. 

In twee stappen een goede prijs voor uw auto

Stap 1

Vraag in 2 minuten een online bieding op. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. U Ontvangt van ons een geheel vrijblijvend bod op uw auto.

Stap 2

Wilt u uw auto aan ons verkopen? Lever uw auto dan in bij één van onze Louwman vestigingen.


Wij regelen de rest

Na inlevering van uw auto ontvangt u van ons een vrijwaring, hierdoor houdt de wegenbelasting en plicht tot verzekering direct op. Wij maken het afgesproken bedrag veilig over op uw rekening. Woont u in een straal van 25 kilometer van de Louwman vestiging? Dan brengen wij u thuis. 

Ik wil mijn auto verkopen, wat heb ik nodig?

 • Kentekenbewijs inclusief overschrijvingsbewijs in geval papieren kentekenbewijs of tenaamstellingscode (9 cijfers) in geval van een kentekencard.  
 • (Geldig) APK Keuringsbewijs
 • Onderhoudsboekjes of rekeningen / facturen van reparaties en onderhoud
 • Het reservewiel
 • Zomerbanden en indien aanwezig ook de winterbanden
 • Reservesleutel met of zonder afstandsbediening
 • Handleidingen en instructieboekje
Om ervoor te zorgen dat u direct online een accuraat bod op uw auto krijgt is het belangrijk dat u het aanvraagformulier secuur invult. Bekijk vooraf uw auto zelf goed en maak een lijstje van eventuele schades. Maak 6 foto's van de auto om mee te sturen. U kunt deze vanaf uw smartphone direct uploaden. Maak vier foto's van elke hoek van uw auto en zorg ervoor dat eventuele schades goed in beeld zijn. Maak ook een goed belichte foto van het interieur van de auto zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de staat van bijvoorbeeld de bekleding. Maak daarbij ook een foto van uw tellerklok met daarop de kilometerstand van uw auto. Goede voorbeeldfoto's vindt u hier.

Vraag aan en ontdek wat Louwman voor u kan betekenen


Voeg foto's toe

Met goede foto's kunnen wij u een accurater bod doen. Weten hoe u de beste foto's maakt voor verkoop? Bekijk hier de handleiding.