Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV

25 May, 2016
De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV
De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV laat met zijn krachtig nieuwe design zien dat hij zowel stoer als elegant oogt. De nieuwe 3008 SUV zit vol met nieuwe innovaties en vol techniek. U ondergaat een intensieve rijervaring.

Een krachtige stijl


De nieuwe Peugeot 3008 SUV is voorzien van een unieke en krachtige persoonlijkheid. Dit is direct te herkennen aan het Black Diamond dak met glanzend zwarte lijst op de achterkant tussen de LED lampen.

Van voren ziet de nieuwe 3008 SUV er krachtig en stoer uit. De verticale grille en scherp gelijnde full-LED koplampen ondersteunen dit.

Peugeot i-Cockpit


In het interieur van de 3008 SUV is het spectaculaire nieuwe Peugeot i-Cockpit aanwezig. Dit zeer moderne interieur is voorzien van de mooiste techniek zoals een 8 inch touchscreen, digitaal head-up intrumentenpaneel dat volledig is te personaliseren en een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de elektronische bediening van de automatische EAT6 versnellingsbak.

De stoelen van de 3008 SUV zijn uiterst comfortabel en voorzien van 8-punts massagefunctie. Het interieur geeft een luxueuze en uiterst moderne beleving.

Om de beleving compleet te maken geniet u in het interieur van het warme licht van het panoramische schuif-/kanteldak. U kunt genieten van een geweldig geluidscomfort en uw favoriete muziek via het FOCAL hifisysteem.

De zuinigste SUV in zijn segment

Bij het ontwikkelen van de nieuwe Peugeot 3008 SUV is veel gedacht aan het milieu. De gehele auto is voorzien van een lichter onderstel. De motoren waarmee de 3008 SUV leverbaar is zijn schone PureTech- en BlueHDi motoren, optioneel leverbaar met een automatische transmissie EAT6.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.