Blauwendaal is per 1 april Louwman Peugeot Lees meer
Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Nieuws

Nieuws

Welkom op de nieuws pagina van Louwman. Hier leest u nieuwsberichten van onze vestigingen, modelinformatie van onze merken, tips&tricks omtrent alles wat met auto's en autorijden te maken heeft en nog veel meer leuke en interessante artikelen.
Peugeot Blauwendaal partner van het ITF Rotterdam Open
Van maandag 20 tot en met zondag 26 augustus 2018 staat op Tennispark Victoria de tiende editie van de Rotterdam Open op de kalender. De jubileumeditie van het toernooi belooft een spektakel te worden. Dit jaar is Peugeot Blauwendaal een partnerschap aangegaan met het toernooi. Peugeot Blauwendaal zal aanwezig zijn met verschillende auto´s om de spelers van en naar het toernooi te vervoeren en bovendien zal Blauwendaal het Next Gen Lions Programma ondersteunen.

Dit is een sponsoring programma waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent de juiste handvaten biedt om de top te bereiken, niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Juist daar is voor jonge tennissers veel winst te behalen. 

Het tennistoernooi is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. wilt u meer informatie over Rotterdam Open? klik dan hier 
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.