Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Nieuws

Nieuws

Welkom op de nieuws pagina van Louwman. Hier leest u nieuwsberichten van onze vestigingen, modelinformatie van onze merken, tips&tricks omtrent alles wat met auto's en autorijden te maken heeft en nog veel meer leuke en interessante artikelen.
Een elektrische Partner voor een elektrobedrijf
Elektrospecialist Danny van Endenburg Elektrotechniek, is op pad geweest met onze elektrische Peugeot Partner. Wij vinden de Partner natuurlijk een top auto maar hechten ook belang aan de mening van mensen die veel verstand hebben van de techniek. Danny geeft zijn ongezouten mening op basis van zijn bevindingen en zet al zijn plus- en minpunten voor ons op een rijtje.
IKEA actie bij Blauwendaal
Van 23 juni tot en met 31 augustus stond Blauwendaal met de Peugeot 108 en de 208 bij IKEA Barendrecht. Iedereen die een selfie maakte met de Blauwendaal stand bij IKEA Barendrecht maakte kans op een cadeaubon van IKEA.
Peugeot 5008 SUV - 'Beste nieuwkomer' 2018
Tijdens het Driving Business Event van het vakblad Automobiel Management op 27 september is de Peugeot 5008 SUV uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer van 2018. De Peugeot scoort hoog om zijn interieur- en rijcomfort.
Peugeot 3008 SUV: leaseauto van het jaar 2017
De nieuwe Peugeot 3008 SUV is uitgeroepen tot leaseauto van het jaar. Dit heeft de Peugeot te danken aan zijn onderscheidend vermogen en design.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.