Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Nieuws

Nieuws

Welkom op de nieuws pagina van Louwman. Hier leest u nieuwsberichten van onze vestigingen, modelinformatie van onze merken, tips&tricks omtrent alles wat met auto's en autorijden te maken heeft en nog veel meer leuke en interessante artikelen.
Vrijheid, Rust, Begrip.. De INSTINCT CONCEPT
Ooit gedroomd van een auto die u aanvoelt, en zo goed kent dat hij anticiperen kan op uw aller kleinste wensten? Peugeot presenteert de INSTINCT CONCEPT.
Peugeot Partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament
Vanaf 2017 is Peugeot officieel partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Naast dit grootse tennisevenement in Ahoy Rotterdam, lanceert Peugeot de spraakmakende campagne: "A ride with Frank". Waar Frank Evenblij het hemd van het lijf vraagt aan onder andere sterspelers Gilles Simon en Fernando Verdasco tijdens een rit in de nieuwe Peugeot 3008 SUV.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.