Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

We Love Spareribs

Sparerib Express Rotterdam kiest bewust voor de betrouwbare Peugeot 108

09 Jun, 2017
We Love Spareribs
Onlangs zijn we een zeer smakelijke samenwerking aangegaan met Spare Rib Express Rotterdam. Zij gaan sinds kort de regio rond in hun 'vlammende' Peugeot's 108!

Spare Rib Express brengt uw maaltijden veilig en snel bij u thuis met Peugeot

Hongerig? Spare Rib Express in Rotterdam bezorgt nu super snel met nieuwe Peugeot's 108!
Onlangs hebben we 3 nieuwe auto's aan hen afgeleverd zodat zij veilig op pad kunnen. De Peugeot's zij zo goed bevallen dat zij kortgeleden meteen de bestelling voor de 4e auto bij ons hebben geplaatst!
Edo Youganiew, De eigenaar van de vestiging aan het Jacob van Campenplein, geeft ook aan dat de zaken als een zonnetje gaan! Ze groeien zelfs zo explosief dat hij verwacht dit jaar nog 2 auto's te gaan leasen!

NU NOG PERSOONLIJKER
De Peugeot 108's van Spare Rib Express zijn 'hot'! Helemaal in gepersonaliseerd en volledig in stijl met de branding van het bedrijf. Ook voor u zijn er mogelijkheden om uw 108 compleet naar eigen smaak samen te stellen en nog persoonlijker te maken. Zo past uw nieuwe Peugeot nog beter bij u! Bekijk de mogelijkheden hier.
 

Lees hier meer over de Peugeot 108 en plan uw proefrit!

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.