Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Vrijheid, Rust, Begrip.. De INSTINCT CONCEPT

Vrijheid om te kiezen hoe u rijdt en wat u erbij wilt voelen

28 Feb, 2017
Vrijheid, Rust, Begrip.. De INSTINCT CONCEPT
Ooit gedroomd van een auto die u aanvoelt, en zo goed kent dat hij anticiperen kan op uw aller kleinste wensten? Peugeot presenteert de INSTINCT CONCEPT.

Het kernwoord van de INSTINCT CONCEPT is vrijheid. Onder andere bewegingsvrijheid en vrijheid door middel van een precieze verbinding met de bestuurder. Denk hierbij aan complete ontzorging doordat de auto exact weet wat u wilt.
Autonoom rijden is 'the next big thing'. Het kan u niet zijn ontgaan dat fabrikanten experimenteren met deze technologie. Zo ook Peugeot. Echter, de manier van hoe Peugeot het u presenteert is zo onderscheidend als maar zijn kan.

Volledige integratie

Nog nooit eerder is een I.o.T platform ingebouwd. Een Samsung Artik Cloud platform waarin de auto zelf opgenomen wordt. Dit betekend dat hij te allen tijde volledig up-to-date en geintegreegd is met alle online systemen, smartphones, smartwatches en uw gegevens kent die uw met de auto wenst te delen. Hieruit komt een ongeevenaarde rijbeleving voort.

Alles in eigen hand

De PEUGEOT INSTINCT CONCEPT vormt zich geheel rondom uw planning en dagelijkse activiteiten. Met vier rijmodi, twee voor actief rijden (Drive Boost of Drive Relax)en twee voor autonoom rijden (Autonomous Sharp of Autonomous Soft). De bestuurder houdt onder alle omstandigheden de macht over de PEUGEOT INSTINCT CONCEPT. Geef eenvoudig opdracht tot het uitvoeren van een manoeuvre door middel van het i-Device op het middenconsole welke compleet naar wens geconfigureerd kan worden.

Compleet ontzorgt

De INSTINCT CONCEPT laat u ook kennis maken met uw personal assistant. Door een gebruiksvriendelijke manier van communiceren met spraakherkenning kan u gebruik maken van een eindeloos scala aan diensten. Doe een online aankoop of reserveer bioscooptickets door middel van een eenvoudige mondelinge opdracht.

Voelbare kwaliteit

Geniet ultiem comfort middels zorgvuldig gekozen materialen. Van een enorm zacht, dun laagje beton op de vloer tot ergonomisch ontworpen 3D weefsel welke zich volledig naar uw lichaam vormt en steun biedt waar nodig. Daarnaast zijn de zijpanelen van de middenconsole, de portierpanelen, de zitting en de rugleuning van de stoelen geheel gelijk bekleed.

Uw eigen tijd

U kunt nu al uitzien naar een toekomst waarin PEUGEOT u meerdere vormen van rijplezier biedt. Ontspannen met het stuur in eigen hand of genieten van de ultieme vrijheid welke gerealiseerd wordt doordat de auto zelf rijdt. Uw eigen tijd, vrije tijd, dankzij PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.