Blauwendaal is per 1 april Louwman Peugeot Lees meer
Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Peugeot 3008 Car of the year

And the winner is...

07 Mar, 2017
Peugeot 3008 Car of the year
Wij wisten het natuurlijk al lang! Maar nu weet de rest van de wereld het ook: de Peugeot 3008 is door een panel van Europese autojournalisten uitgeroepen tot de beste auto van het jaar.
Gisteren, 6 maart, vielen 58 autojournalisten voor de de stijl, het mooie interieur en de prestaties van de Peugeot 3008. Het panel riep de auto uit tot Auto van het jaar 2017. Deze prijs kan mooi worden toegevoegd aan het twintigtal prijzen die de 3008 reeds in de wacht sleepte. Geen wonder, gezien de klanteisen waar hij aan voldoet, en de nieuwe beleving die hij teweeg brengt. Het is de eerste SUV ooit die de prijs wint en de vijfde Peugeot.  


King of the road

De nieuwe Peugeot 3008 is iedere keer weer een ervaring waar stijl, comfort en weggedrag het fundament van vormen. De Peugeot i-Cockpit draagt ook zeker aan die ervaring bij. Met een intuitieve en intense rijbeleving, een compact stuurwiel, een 12,3 inch head-up display en het centraal geplaatste touchscreen met ergonomische pianotoetsen is de bestuurder king of the road. Daar naast is hij uitgerust met uitstekende rijhulpsystemen en een permanente online connectie.


Alleen maar winnaars

Voor de tweede keer in drie jaar is een Peugeot uitgeroepen tot auto van het jaar. Andere winnaars als de 308 (2014), 307 (2002), 405 (1988) en de 504 (1969) gingen de 3008 voor.


Zelf ervaren?  >>> DAT KAN HIER.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.