Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Blauwendaal Rotterdam officieel geopend

Lee Towers opende Blauwendaal Rotterdam aan de Autostrada

27 Jun, 2017
Blauwendaal Rotterdam officieel geopend
Na de succesvolle tijd aan de Koningslaan is Peugeot-dealer Blauwendaal verhuisd naar de Rotterdamse Autostrada. Daar opende Lee Towers het gloednieuwe pand aan de Autolettestraat 8 van Blauwendaal Rotterdam tijdens de drukbezochte opening.

Vanuit het nieuwe onderkomen aan de Autolettestraat 8 kunt u van Peugeot-dealer Blauwendaal Rotterdam een nóg betere service verwachten. De showroom is ruim, toegankelijk van opzet en zeer overzichtelijk ingedeeld. De werkplaats is functioneel ingericht en voorziet in alle moderne faciliteiten. Ook de bereikbaarheid van de Autostrada is uitstekend. Wij zien de toekomst dan ook met groot vertrouwen tegemoet.

 

Opening van het nieuwe pand

De officiële opening was in het weekend van 24 juni. Lee Towers opende de nieuwe Peugeot-vestiging met een spectaculair optreden. Naast het optreden konden bezoekers van de opening het nieuwe pand uitgebreid bekijken en er stonden diverse bijzondere Peugeot modellen, waaronder de nieuwe 3008 SUV en nieuwe 5008 SUV. Ook voor de kinderen was er van alles te doen.

 

Openingsvoordeel
General Manager Robert Landman: “Tijdens de openingsperiode kent Blauwendaal Rotterdam aantrekkelijk openingsvoordeel waar iedereen van kan profiteren, zoals een gratis zomercheck en aircocontrole, APK voor € 9,95 en 20% korting op onderhoud. Aanbiedingen die nog tot eind augustus geldig blijven!”

 

Iedereen van harte welkom

Kom gerust langs bij Blauwendaal Rotterdam aan de Autolettestraat 8 in Rotterdam. U bent van harte welkom! Meer lezen over de opening van Blauwendaal Rotterdam? Bekijk hier het openingsmagazine van Blauwendaal Rotterdam.

Meer foto's?

Bekijk hier alle foto's van de openingsavond.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.