Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Peugeot Traveller gepresenteerd

01 Dec, 2015
In samenwerking met Citroën en Toyota presenteert Peugeot de nieuwe Traveller. De busjesdrieling debuteert in maart 2016 op de Autosalon van Genève en zal en de eerste helft van 2016 op de markt komen. Hij komt er als personen variant en als speciale bestelversie.
Sinds 2012 is er al een samenwerkingsverband tussen PSA Peugeot Citroën en Toyota Motor Europe (TME). Deze samenwerkingsovereenkomst wordt nu doorgezet met de komst van 3 nieuwe bestelwagenversies.

De voorganger van de Traveller, de Expert, was al in directe samenwerking gemaakt met Citroën. Toyota heeft hier sinds 2013 de Proace op gebaseerd. De drie nieuwe bussen zijn nu in gezamenlijke ontwikkeling gebouwd.

Door de samenwerking ontstaat er een sterk concurrerend product op de markt van middelgrote lichte bedrijfsvoertuigen en combivarianten. De kosten van de ontwikkeling en productie zijn door de samenwerking ook geoptimaliseerd. De auto's worden geproduceerd in de fabriek van PSA Peugeot Citroën in Frankrijk.

Alle drie de varianten hebben een eigen stijl en design maar delen onderhuids de technische eigenschappen, motoren en uitrusting.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.