Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Twee nieuwe vestigingen voor Blauwendaal

14 Oct, 2016
Twee nieuwe vestigingen voor Blauwendaal
Met gepaste trots kunnen wij u melden dat we ons bestaande netwerk in regio Rotterdam hebben uitgebreid met twee nieuwe vestigingen. Naast onze locaties in Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Poortugaal, Ridderkerk en Rotterdam kunt u Blauwendaal nu ook vinden in Naaldwijk en Schiedam.
Per 1 oktober heeft Blauwendaal, onderdeel van de Louwman Dealer Group, de activiteiten van Eigenraam overgenomen. Door deze overname is Blauwendaal in zowel Naaldwijk als Schiedam uw officiële merkdealer voor de verkoop en het onderhoud aan uw Peugeot.


Mocht u al bekend zijn met de vestigingen in Naaldwijk en Schiedam, dan blijft u uiteraard de voor u vertrouwde gezichten tegen komen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat wij u altijd goed en vakkundig van dienst kunnen en mogen zijn.

We zien u dan ook graag verschijnen in één van onze nieuwe vestigingen. U bent van harte welkom. In Naaldwijk vindt u ons aan de Grote Woerdlaan 36 F en in Schiedam aan de Fokkerstraat 576. Natuurlijk staan ook de deuren van de overige vestigingen voor u open.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.