Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Technisch detacheringsbureau Staytec uit Capelle aan den IJssel kiest wederom voor Peugeot.

18 Feb, 2016
Technisch detacheringsbureau Staytec uit Capelle aan den IJssel kiest wederom voor Peugeot.
Staytec heeft recent haar wagenpark uitgebreid met de aanschaf van zes gloednieuwe Peugeot's 108. Het technisch detacheringsbureau uit Capelle aan den IJssel bevestigt daarmee het jarenlange vertrouwen dat zij hebben in het merk Peugeot. De Peugeot 108 sluit naadloos aan bij de wensen die Staytec heeft op het gebied van mobiliteit.

Het is de eerste kennismaking met Blauwendaal als leverende dealer. De contacten en aflevering van de auto's verloopt echter via de voor Staytec bekende gezichten. Deze zijn sinds de overgang van DAVO naar Blauwendaal namelijk gelijk gebleven. Accountmanager van Blauwendaal, Yvonne Zwarts, is dan ook verheugd om aan te kunnen kondigen dat de samenwerking tussen Blauwendaal en Staytec de komende tijd in het teken zal staan van afleveringen van nieuwe auto's. In totaal zal Staytec de komende periode maar liefst 19 nieuwe Peugeot's in ontvangst gaan nemen.

 

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.