Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

De nieuwe Peugeot Expert

Een generatie voorsprong

01 Apr, 2016
De nieuwe Peugeot Expert
Eind april zal tijdens de Commercial Vehicle Show 2016 in Birmingham voor het eerst de compleet nieuwe line-up van de geheel vernieuwde Expert te zien zijn. We hebben nu echter al de eerste belangrijke informatie, foto's en een video.
De nieuwe Peugeot Expert benadrukt de dynamische vernieuwing van het aanbod en de ontwikkeling van de commerciële koers van het merk op de bedrijfswagenmarkt. De nieuwe designtaal van Peugeot geeft de auto een sterke eigen persoonlijkheid die soliditeit, hoogwaardige kwaliteit en moderniteit uitstraalt.

De nieuwe Peugeot Expert is volledig nieuw ontworpen en profiteert volledig van de voordelen van het modulaire platform EMP2: compacte afmetingen, gewichtsbesparing, efficiënte motoren met een CO2-uitstoot vanaf 133 g/km, hoge kwaliteit. Hij is leverbaar met voor dit segment innovatieve voorzieningen, zoals de handsfree schuifdeuren, de flexibele in te richten cabine met de Moduwork-scheidingswand, Active Safety Brake, de achteruitrijcamera met VisioPark en het Connect 3D-navigatiesysteem.

De nieuwe Expert heeft een nuttig laadvermogen van maximaal 1400 kg en is leverbaar in 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering met een lengte van slechts 4,61 m. De langste uitvoering is 5,31 m lang. Een aantal versies heeft een hoogte van minder dan 1,90 m hetgeen in lage parkeergarages handig is. Met 5 sterren in de Euro NCAP-tests, de hoogste score van zijn categorie, is de auto ook op veiligheidsgebied maatgevend. In alle opzichten heeft de nieuwe Peugeot Expert een generatie voorsprong! Hij wordt als wereldprimeur gepresenteerd op de Commercial Vehicle Show 2016 in Birmingham.

Meer inforamtie over het complete bedrijfswagen gamma van Peugeot Blauwendaal vindt u hier.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.