Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

De nieuwe Peugeot 2008

De verleidelijke SUV

29 Mar, 2016
De nieuwe Peugeot 2008
Peugeot heeft de 2008 volledig vernieuwd. Het is nu nog meer een verleidelijke, intense en zuinige SUV geworden. De nieuwe 2008, heeft een nieuwe hightech lichtsignatuur, koplampbehuizingen met zwart en verchroomd binnenwerk. En LED-achterlichten als de afdruk van de klauw van een leeuw: katachtig en verleidelijk.

Persbericht Peugeot:
In 2013 betrad de Peugeot 2008 overtuigend de arena. Klanten staken massaal de loftrompet over de elegantie en de rijprestaties van deze auto. De verkoop verliep gestaag en leidde tot een wereldwijde productie van 515.000 auto's . In Europa zien we dit succes terug in de solide podiumplaats die deze auto sinds de lancering inneemt in dit segment. Met een duidelijk, sterk en verleidelijk SUV design wil Peugeot deze positie gaan versterken. Kenmerkend zijn de vlakke motorkap en de zwarte wielkast- en dorpelranden op de hogere uitrustingsniveaus. Ze vormen een eenheid met de voor- en achterbumper die voorzien zijn van robuuste beschermplaten.

De carrosseriekleur Rouge Ultimate benadrukt het krachtige karakter van de 2008. Uitrustingsniveau's Access, Active en Allure worden aangevuld met een GT Line versie. Deze voor het hele gamma van Peugeot nieuw geïntroduceerde versie biedt een chique en sportieve ambiance waar de kleuren rood/zwart een grote rol spelen. De bestuurder voelt zich heer en meester in de Peugeot 2008. De Peugeot i-Cockpit® geeft gestalte aan de rijkarakteristieken van de Peugeot 2008: intuïtief, wendbaar en veilig. Grip Control, een adaptief aandrijfsysteem, zorgt bij de 2008 voor verregaande functionaliteit op alle soorten wegdek. Het wordt gecombineerd met Mud & Snow banden. Mirror Screen, voorzien van Apple Carplay® en MirrorLinkTM, is één van de vele uitrustingen in de Peugeot 2008 naast de Achteruitrijcamera, de Active City Brake en Actieve Parkeerhulp, die allemaal zeldzaam zijn binnen dit segment. Het uitstekende rijgedrag geldt voor alle versies. De Euro6 motoren zorgen voor veel rijplezier terwijl het verbruik beperkt blijft. Vier versies zijn Best in Class in hun segment, waaronder de 1.2 l PureTech 130 met handgeschakelde 6-versnellingsbak.


Meer informatie over de 2008, of online een proefrit of offerte aanvragen kan op de speciale modelpagina of natuurlijk direct door contact op te nemen met één van onze vestigingen.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.