Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Extra voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus

25 Mar, 2020
Extra voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus
In de huidige situatie die is ontstaan ten gevolge van het Coronavirus kunnen wij ons bij Louwman Peugeot voorstellen dat u als klant liever niet reist of de deur uit gaat als dat niet per se nodig is.

Hierdoor kan het ook zijn dat u een bezoek aan ons bedrijf voor werkplaatsafspraak of het bezichtigen van een nieuwe auto uitstelt. Wij begrijpen dit maar kunnen u wellicht een oplossing bieden om toch uw auto van het noodzakelijk onderhoud te laten voorzien.

Louwman Peugeot zal de aankomende periode extra voorzorgsmaatregel doorvoeren om de kans op verspreiding van het virus te beperken.

-Onze medewerkers nemen bij voorkeur geen plaats naast u in de auto. Indien nodig  vragen wij u om achterin plaats te nemen.
-Wordt een auto bij u thuis afgeleverd? Dan maken wij gebruik van handschoenen en beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur.
-Onze medewerkers zullen u contactloos begroeten en houden gepaste afstand. Eventuele uitleg/toelichting over de auto gebeurt naast de auto.
-Verder hebben wij de schoonmaakfrequentie binnen ons bedrijf verhoogd


Werkplaatsafspraken


Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan, echter is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van onze wachtruimtes of onze haal-en brengservice. Vanzelfsprekend kunt u nog gewoon gebruik maken van vervangend vervoer of een gratis leenfiets. Om in tijden van het Coronavirus onze bereikbaarheid te verbeteren, hebben wij de mobiele nummers van onze serviceadviseurs beschikbaar gesteld. 

Louwman Peugeot
Hellevoetsluis

Leon Speelman
06-15305724

Louwman Peugeot Naaldwijk

Robin Smallegange
06-25743601

   
Louwman Peugeot Ridderkerk
Armando Boender
06-50636336
Louwman Peugeot
Rotterdam

Marco de heer
06-20104658
   
Louwman Peugeot Schiedam
Erik van Dijke
06-46530988
Louwman Occasion Center Rotterdam
Alexander van der Klis
06-29192217


Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Of staat uw nieuwe auto voor u klaar? Onze showrooms zijn gewoon geopend maar wij raden u wel om een afspraak te maken voor uw bezoek. Door deze maatregel zorgen we er voor dat er niet te veel mensen in ons bedrijf aanwezig zijn en wordt de kans op verspreiding van het coronavirus verkleind. Voor de verkoopafdeling stellen wij, naast de reguliere manieren om ons te bereiken, ook mobiele telefoonnummers beschikbaar om onze bereikbaarheid te verbeteren. 

Louwman Peugeot
Hellevoetsluis

Mathijs Pet
06-15450121
Louwman Peugeot
Naaldwijk
Marc Amendalogine
06-21870812
   
Louwman Peugeot
Ridderkerk

Jan-Willem Valk
06-15427536
Louwman Peugeot
Rotterdam

Marcel Op het veld
06-13179213 
   
Louwman Peugeot
Schiedam

Eugene Kleinekoort
06-18118199
Louwman Occasion Center Rotterdam
Rob Eigenraam
06-49970813

 

Veilig uw auto online bestellen is ook mogelijk

Door de intensieve samenwerking met auto.nl (onderdeel van Louwman Group), kunt u de gewenste auto nu ook geheel online bestellen en thuis laten afleveren. Uiteraard horen hier ook alle zekerheden bij, zoals:

- Gratis thuisbezorgd
- 14 dagen bedenktijd
- Betalen bij aflevering
- 1 jaar garantie en 24/7 pechhulp

Bekijk ons actuele aanbod op: Louwman.nl/peugeot/aanbod

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan.
 

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.