Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

De nieuwe Peugeot RIFTER

De robuuste en strakke RIFTER

21 Feb, 2018
De nieuwe Peugeot RIFTER
De Peugeot RIFTER heeft een nieuw en innovatief silhouet en is gemaakt voor dagelijkse avonturen.

De PEUGEOT RIFTER heeft een high end karakter en is één van de nieuwste creaties van het merk.  Het silhouet van het model is vernieuwend, uitgesproken en gemaakt voor dagelijkse avonturen. Door de combinatie van een robuuste en strakke stijl is de RIFTER zowel in de stad als in de natuur op zijn plek. Uitgerust met de PEUGEOT i-Cockpit®, voldoet de nieuwe PEUGEOT RIFTER aan de belofte om een ​​intense rijervaring te bieden, ongekend in zijn categorie en onder alle omstandigheden.

De ambitie van PEUGEOT is om de beste high-end broadline autofabrikant te worden. Met de PEUGEOT RIFTER heeft het merk een perfecte combinatie gevonden van veelzijdigheid en rijplezier van PEUGEOT. Het model is gebouwd op een nieuw platform en heeft de veerkracht en het uithoudingsvermogen om zelfs de meest veeleisende toepassingen mogelijk te maken. De RIFTER is verkrijgbaar in twee lengtes, met 5 of 7 zitplaatsen, en combineert veelzijdigheid, modulariteit en bruikbaarheid. Het beschikt over efficiënte motoren en de nieuwste technische uitrusting.

Exterieur

Met het behoud van de belangrijkste fundamenten heeft PEUGEOT de nieuwe RIFTER een dynamischere en sterkere persoonlijkheid gegeven. Zo heeft het model nog steeds voldoende volume, robuustheid en compactheid, maar heeft het model kenmerken overgenomen van de SUV-wereld. Zo heeft het model een hogere rijhoogte, grotere wielen en achterbumperbescherming. Voor degenen die nog groter denken, biedt de PEUGEOT RIFTER een lange versie-optie (+35 centimeter) die ongekend is qua interieurruimte en gebruiksgemak. Deze kenmerken bevestigen de persoonlijkheid en de veelzijdigheid van het model: dynamische compactheid voor steden en kracht voor ontsnappingen naar de natuur en lange reizen.

Interieur 

Het interieurontwerp van de nieuwe PEUGEOT RIFTER is uniek op de markt. Dit komt onder andere door de PEUGEOT i-Cockpit®. Zo heeft het model een compact stuurwiel met betere grip, een 8-inch touchscreen en een chromen head-up display. De cockpit is tot in het kleinste detail uitgewerkt.

Ook is het model voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft het model adaptive cruisecontrol en een actief waarschuwingssysteem voor het waarschuwen van de bestuurder bij onoplettendheid. Tevens is de RIFTER voorzien van camerabewaking om het gedrag van de bestuurder en stuurbewegingen te analyseren. Een hoorbare en visuele waarschuwing gaat uit wanneer er een vermindering van aandacht wordt gedetecteerd.  Alles is geoptimaliseerd voor het plezier en de focus van de bestuurder waarbij functionaliteit en elegantie worden gecombineert.

"Avontuur is mijn leven, en bewegingsvrijheid is mijn kostbaarste bezit!

Mijn dagelijks leven is een eindeloze verkenning van wat de natuur en de steden te bieden hebben: skiën, mountainbiken, wandelen, skateboarden, jetskiën, auto / motorraces ... En ik had het geluk om de nieuwe PEUGEOT RIFTER te proberen. De dynamische mogelijkheden, de precieze rij-ervaring en de wendbaarheid maakten indruk op mij. Ik kan je vertellen dat het is ontworpen om me onder alle omstandigheden te ondersteunen. "

Stéphane Peterhansel, professionele chauffeur. 13 overwinningen in de Rally Raid, auto / motorrijlessen

De nieuwe PEUGEOT RIFTER zal vanaf september wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.