Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

De nieuwe Jeep Renegade Night Eagle II

Vanaf € 27.350,- 

Brochure downloaden Offerte aanvragen Proefrit inplannen

Gemaakt voor avontuur

Met de Jeep Renegade staat er een onvergetelijk reis voor u in het verschiet! De Renegade Night Eagle II is geschikt voor ieder avontuur! De speciale Renegade Night Eagle II staat op 18-inch lichtmetalen velgen en is uitgerust met glanzend zwarte badges, frontgrille, mistlampomlijstingen en donker getint privacy glas. Deze speciale uitvoering heeft ook een exclusieve Night Eagle-bagde op de achterkant.

Interieur

De Jeep Renegade Night Eagle II is rijk uitgerust, zodat u aan comfort niets te kort komt! De speciale Renegade-uitvoering heeft Uconnect LIVE infortainment met navigatie, parkeersensoren achter, een lederen stuurwiel en exclusieve zwarte bekledingsstof.  Met Uconnect Live bent u altijd in contact met uw wereld. Vanaf het touchscreen heeft u toegang tot miljoenen songs op Deezer, meer dan 100.000 webradiostations van TuneIn, het laatste wereldnieuws van Reuters en iedereen die u volgt op Twitter en FaceBook. De styling details van het uiterlijk zijn ook in het interieur verwerkt. In de voorste stoelen is een afdruk van de robuuste frontgrille te zien. Daarnaast zijn ook de zwarte accenten van het exterieur ook in het interieur terug te vinden. De Jeep Renegade Night Eagle II heeft een stoer karakter zoals u van Jeep gewend bent!


Vier attractieve kleuren

Jeep Renegade Night Eagle II betekent niet direct dat de exclusieve uitvoering enkel in donkere kleuren verkrijgbaar is. De Night Eagle II uitvoering van de Jeep Renegade is er in vier aantrekkelijke kleuren. 


Vier krachtige aandrijflijncombinaties

De Jeep Renegade Night Eagle II is er in vier verschillende aandrijflijn combinaties. De Renegade komt tegemoet aan al uw wensen op het gebied van efficiŽntie en prestaties, voor zowel straat- als offroad-gebruik. Voor de aandrijving hebt u de keuze uit voorwielaandrijving (FWD / 4x2) of vierwielaandrijving (4WD / 4x4). De Renegade Night Eagle II is leverbaar met een 1.6 of een 1.4 benzinemotor. 


Brochure downloaden Offerte aanvragen Proefrit inplannen
Terug naar boven