Opel inruilweken

Tot € 2.000 inruilvoordeel

HomeActiesOpel actiesOpel inruilweken

Grijp jouw kans: extra inruilvoordeel op Opel Corsa en Mokka modellen

Ontvang nu tot wel € 2.000 extra inruilvoordeel bij aankoop van een gloednieuwe Opel Corsa, Corsa-E, Mokka of Mokka-E. Dit is jouw kans om te profiteren van ongekende voordelen en een upgrade te maken naar een opwindende en geavanceerde rijervaring. Wacht niet langer, ontdek onze aanbiedingen vandaag nog en rijd binnenkort weg in jouw droomauto met extra voordeel!

Opel Corsa

Ontdek de Opel Corsa - de ultieme stadsauto die jou moeiteloos door smalle straten en druk verkeer loodst. Nu met een inruilvoordeel tot wel € 2.000, waardoor je nog meer kunt genieten van zijn dynamische rijgedrag en efficiënte prestaties.

  Proefrit aanvragen Offerte aanvraag

Opel Corsa-E

Ervaar de toekomst van elektrisch rijden met de Opel Corsa-E. Met een actieradius die je verder brengt en een inruilvoordeel tot € 2.000, biedt deze slimme en stijlvolle elektrische auto alles wat je nodig hebt voor een duurzame en plezierige rijervaring.

  Proefrit aanvragen Offerte aanvraag

Opel Mokka

Stap in de Opel Mokka en laat je verrassen door zijn krachtige prestaties, verfijnde interieur en geavanceerde technologieën. Profiteer nu van een inruilvoordeel tot wel € 2.000, waardoor je nog meer kunt genieten van zijn comfort en luxe uitstraling.

  Proefrit aanvragen Offerte aanvraag

Opel Mokka-E

De Opel Mokka-E brengt elektrisch rijden naar een hoger niveau met zijn indrukwekkende rijbereik en snelle oplaadmogelijkheden. Met een inruilvoordeel tot € 2.000, is dit de ideale keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke en krachtige SUV met alle voordelen van elektrisch rijden.

  Proefrit aanvragen Offerte aanvraag