Trotseer het weer met de Peugeot Safety Check

Voorkom problemen op de weg

Plan een werkplaatsafspraak
HomeActiesPeugeot actiesPeugeot Safety Check

Trotseer het weer

Het weer is altijd onvoorspelbaar. We weten alleen zeker dat de dagen korter, natter en donkerder worden. Daarom is het belangrijk om extra voorzichtig en goed zichtbaar te zijn op de weg. Onze experts staan klaar om je auto te controleren, zodat je met een gerust gevoel elk soort weer aankunt.

UITGEBREIDE CONTROLE VOOR MAAR € 29,95

Tijdens de Peugeot Safety Check controleren we belangrijke dingen voor de veiligheid van je auto, zoals de banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, accu en meer. Deze uitgebreide controle kost slechts €29,95. Als je een MyPeugeot-kaart hebt, is de controle zelfs gratis. Een goede controle kan problemen op de weg voorkomen. Omdat het druk kan zijn in onze werkplaatsen, adviseren we je om op tijd een afspraak te maken.

Plan de safetycheck

Maximale grip

Tijdens de Safety Check worden ook de banden gecontroleerd, zowel wat betreft de diepte van het profiel als de spanning van de banden. Banden zijn namelijk het enige contactpunt tussen je auto en de weg, en dit is van groot belang voor je veiligheid. Daarnaast heeft een te lage bandenspanning invloed op het brandstofverbruik, de prestaties van de auto en de levensduur van de banden.

De minimale profieldiepte van banden moet 1,6 mm zijn. Als je banden aan vervanging toe zijn, kun je rekenen op deskundig advies dat is afgestemd op jouw auto, het aantal gereden kilometers en je budget. Naast de bekende premium bandenmerken bieden we ook Eurorepar Reliance banden aan. Dit zijn kwalitatieve banden voor een voordelige prijs.

Daarnaast kun je bij onze experts terecht met vragen over winter- of all-seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip en kunnen beter omgaan met water, waardoor ze ook geschikt zijn voor rijden op natte wegen.

Plan je safetycheck

Korting op accessoires

Bij ons vind je een uitgebreide selectie Originele Peugeot Accessoires. Een groot aanbod is handig, maar het kan ook moeilijk zijn om te kiezen. Om je te helpen, hebben we vier accessoirepakketten samengesteld. Deze pakketten bevatten populaire accessoires die tijdelijk tegen een aantrekkelijke korting worden aangeboden*.

Ontdek meer

Welk pakket past bij jou?

*Actie loopt t/m 29 februari 2024.

Rekenvoorbeeld Peugeot 2008. Prijs, inhoud en beschikbaarheid accessoires kunnen per Peugeot uitvoering verschillen. Vraag de Peugeot adviseur naar de beschikbaarheid en een prijsopgave voor jouw auto. **Niet beschikbaar op de 2008, prijs van de accessoire niet opgenomen in dit rekenvoorbeeld.

Ontdek het complete accessoire aanbod in de online catalogus.

Ontdek meer