Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

EQS

Reserveer hem bij Louwman

Van visie naar werkelijkheid.

Als lid van de S-Klasse-familie zal ook deze 100% elektrische limousine de standaard zetten in het luxesegment. Een vooruitstrevend design, vernieuwende technologieën en adembenemende specificaties.

Bent u net zo vooruitstrevend als de EQS? Reserveer dan nu al uw EQS.
Zo maakt u aanspraak op een van de eerste auto’s die vanaf de tweede helft van 2021 van de band rollen.

Reserveer uw productieplek Neem contact met ons op
Tot 700 kmPuur elektrisch rijden (WLTP)*
15 minOm 250 km actieradius bij te laden*
0 gramCO2-emmissie (gecombineerd)
* Gebaseerd op voorlopige testresultaten. Gecertificeerde waarden (WLTP) worden gepubliceerd zodra de EQS wordt geïntroduceerd en deze gecertificeerde waarden kunnen afwijken van de voorlopige waarden.
Van visie naar werkelijkheid.

Sneak PreviewFAQ
Wanneer wordt de EQS geleverd?
De levering van de EQS zal starten in het najaar van 2021*. De toekenning van de beperkte productieplekken voor 2021 zal gebeuren op basis van de online reserveringen volgens het principe van ‘first come, first serve’. Hoe eerder u de EQS reserveert, des te sneller de levering van uw EQS zal plaatsvinden. De gewenste configuratie kan de leveringsdatum van uw EQS nog beïnvloeden. Het tijdstip waarop u uw reserveringscode omzet in een daadwerkelijke bestelling bij de dealer van uw voorkeur heeft geen invloed op de leveringsdatum, tenzij dit later gebeurt dan 45 kalenderdagen na de verkoopvrijgave.

Wat is de prijs van de EQS?
De definitieve prijs van de EQS zal pas op het moment van de verkoopvrijgave beschikbaar zijn. Die verwachten we vanaf zomer 2021*.

Wat houdt de online reservering precies in?
De online reservering geeft u het recht op een EQS-productieplek. De online reservering is niet gelijk aan de aankoop, bestelling of levering van een auto. Pas op het moment van verkoopvrijgave kunt u uw reservering omzetten in een daadwerkelijke bestelling bij de dealer van uw voorkeur.

Wordt mijn online reservatie automatisch omgezet in een bestelling?
Nee, uw reservering wordt niet automatisch omgezet in een bestelling. Zodra de definitieve prijzen bekend zijn, ontvangt u een uitnodiging per e-mail om uw unieke reserveringscode bij de dealer van uw keuze om te zetten in een daadwerkelijke bestelling. Indien u niet overgaat tot een bestelling bij de dealer binnen de 45 kalenderdagen na verkoopvrijgave, zal uw reservering als onherroepelijk ontbonden worden beschouwd en automatisch geannuleerd worden.

Kan ik mijn online reservering annuleren?
Zolang u het voertuig niet besteld heeft bij de dealer van uw voorkeur, kunt u uw reservering kosteloos annuleren. In dat geval zal het betaalde bedrag voor de reservering (€1.500,-) integraal en binnen een termijn van 72 uur worden terugbetaald op de rekening die gebruikt werd voor de betaling van het reserveringsbedrag.RESERVEREN

Algemene voorwaarden.
Sneak Preview