Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Acties Peugeot Reconnection
Peugeot Reconnection aftersales actie bij Louwman peugeot
 

Peugeot Reconnection

Louwman Peugeot is er voor u om uw auto altijd veilig de weg op te laten gaan.

Vanaf 1 juni worden de maatregelen versoepeld en zullen we weer vaker de auto nodig hebben. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie).

Kom daarom nu langs voor de Louwman Peugeot Zomercheck. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts €19,95 of gratis met de MyPEUGEOT Card en Louwman Peugeot Service Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.
 
Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck, kunt u in juni gebruik maken van de €50 voucher. Of u kunt profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires*.

*De €50 voucher is te besteden in de maand JUNI 2020 bij een factuurbedrag vanaf €299 (inclusief BTW). Maximaal één (1) voucher per kenteken. De voucher is niet inwisselbaar voor geld of in combinatie met de 15% korting op de geselecteerde onderdelen/accessoires.

Veel voordeel op zomerse accesoires

15% korting op zomerse Peugeot accesoires

Disclaimer:
De 15% korting is geldig op de genoemde accessoires in de maand JUNI 2020. Deze korting is niet geldig in combinatie met de €50 voucher.

Veiligheid & hygiëne pakket

Veiligheid & hygiëne pakket bij Louwman Peugeot
Louwman Peugeot biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij samen met Peugeot het veiligheid en hygiëne pakket ontwikkeld, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

Grondige reiniging

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de desinfectie van uw auto, waarmee zij zorgen voor de meest optimale reiniging

• Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
• Voorbereiding van de auto; alle deuren open, luchtroosters sluiten en 10 minuten luchten
• Reiniging en desinfectie van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
• Reiniging en desinfectie van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto
• Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD.
Indien u een afspraak heeft, maar u vertoond symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

Tijdelijk €150,- korting op een trekhaak bij Louwman Peugeot

€150 Korting op een originele Peugeot trekhaak
Profiteer bij Louwman Peugeot tijdelijk van €150,- korting op de montage van een originele Peugeot trekhaak. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van de officiële dealer.